Scoort PEC weer 13 goals?

Scoort PEC weer 13 goals?

10-03-2023

Het weekend staat godzijdank op het punt van beginnen. We leven met z’n allen langzaam toe naar de Klassieker van volgende week, alleen moeten ook wij professioneel zijn en ons vooral focussen op wat er eerst komt. Na een mooie Europese voetbalweek wordt er deze vrijdag weer voorzichtig afgetrapt in de eerste nationale en internationale competities. Zo zien we in de Eredivisie het treffen tussen Go Ahead Eagles en RKC Waalwijk en gaat PEC Zwolle in de Keuken Kampioen Divisie op bezoek bij Willem II. We sluiten deze Vrijdag Preview af met Inter Milan dat het in de Serie A opneemt tegen Spezia. Wij bereiden je voor op deze 3 wedstrijden en voorzien jou van 3 wedtips.

Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk

Zoals je van ons gewend bent, trappen we af met de voor ons meest boeiende competitie: de Eredivisie. Hierin gaat RKC Waalwijk vanavond op bezoek in de Adelaarshorst om het Go Ahead Eagles zo moeilijk mogelijk te maken. Het gaat om een wedstrijd tussen de nummer 12 en 8 van de competitie, plekken waar beide teams ongetwijfeld meer dan tevreden mee zijn. Na een aardige reeks gingen beide ploegen vorige week onderuit. Go Ahead Eagles verloor maar liefst met 4-1 van de hekkensluiter, terwijl de Waalwijkers net tekort kwamen tegen PSV en met 1-0 verloren. Speelt RKC Waalwijk zich vanavond definitief veilig? Of zet Go Ahead Eagles vandaag een gigantische stap richting lijfsbehoud?

Meer dan 1,5 schoten - Philippe Rommens

Een van de smaakmakers van Go Ahead Eagles is de Belg Philippe Rommens. De aanvallende middenvelder is veelvuldig bij gevaar voor het vijandelijke doel betrokken en schiet met flinke regelmaat richting doel. Ondanks dat ze echt niet allemaal tussen de palen belanden is het in ieder geval bewonderenswaardig dat hij het telkens weer probeert. Zo loste hij in 4 van zijn laatste 5 wedstrijden minimaal 2 schoten. Wij denken dat hij dit kunstje vanavond opnieuw gaat herhalen in de Adelaarshorst. Meer dan 1,5 schoten van Philippe Rommens levert je bij Jack’s een quotering van 1,92 op.

Willem II - PEC Zwolle

Afgelopen weekend haalde PEC Zwolle het wereldnieuws. De ploeg van Dick Schreuder vestigde namelijk een clubrecord en verpulverde FC Den Bosch met 13-0. Dat de Zwollenaren deze wedstrijden zouden gaan winnen was al snel duidelijk. Maar dat ze maar liefst 13x zouden scoren had niemand verwacht. Wel laat het zien dat het bijna onmogelijk wordt dat PEC Zwolle niet gaat promoveren. Wat dat betreft is Willem II meer dan gewaarschuwd. Echter gaat het ook zeer lekker met de Tilburgers. Er werden 14 punten uit de laatste 6 duels gepakt, waarbij het vooral in thuiswedstrijden sterk presteerde. Kunnen zij opnieuw een plekje stijgen? Of is PEC momenteel een maatje te groot voor iedereen?

Meer dan 2,5 doelpunten

Het moge duidelijk zijn dat beide teams bijzonder veel scoren. Het gaat lekker de laatste weken, waardoor wij ook verwachten dat er vanavond met scherp wordt geschoten. Willem II maakte 15 goals in de laatste 6 thuiswedstrijden, terwijl PEC Zwolle er dus alleen vorige week al 13 maakte. Het 2-2 gelijkspel van eerder dit seizoen laat daarbij zien dat het met de aanvallende intenties van beide ploegen wel goed zit. Wij gaan vol voor meer dan 2,5 doelpunten en verwachten dus minimaal 3 goals. Dit levert je bij Holland Casino een quotering van 1,77 op.

Check de actuele KKD quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Spezia - Inter Milan

We sluiten deze Vrijdag Preview af met de wedstrijd tussen Spezia en Inter Milan. De Milanezen staan momenteel op een 2e plek in de Italiaanse Serie A en lijken hiermee af te stevenen op een nieuw seizoen in de Champions League. Het gat met koploper Napoli lijkt onoverbrugbaar, waardoor het vooral zaak is om Lazio, AS Roma, AC Milan, Atalanta en Juventus onder zich te houden. Bovendien verdedigt Inter komende week de knappe 1-0 zege op Porto in de achtste finale van de Champions League. Tegenstander en thuisploeg Spezia staat op een krappe 17e plek. Zij staan maar 3 puntjes boven de degradatiestreep, waardoor de ploeg van Jeroen Zoet nu echt punten moet gaan pakken om volgend jaar niet in de Serie B uit te hoeven kopen. Kan Spezia verrassen?

Minder dan 0,5 doelpunten - Spezia

Spezia heeft één groot probleem. De club, gelegen in het waanzinnig mooie Cinque Terre, scoort namelijk niet in thuiswedstrijden. Het is ze namelijk al 5 thuiswedstrijden op rij niet gelukt om ook maar 1 doelpunt te maken. Daarbij nemen zij het vandaag op tegen een Inter Milan dat juist bijzonder weinig tegengoals te verwerken krijgt. Zo kregen zij in de laatste 3 uitwedstrijden ‘maar’ 2 tegengoals te verwerken. Omdat het Spezia eerder dit seizoen niet lukte om te scoren tegen Inter en het maken van doelpunten in het eigen Stadio Alberto Picco al helemaal niet lukt, gaan wij voor een wedstrijd waarin Spezia opnieuw niet scoort. Minder dan 0,5 doelpunten van Spezia levert je bij Circus een quotering van 2,00 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën