The Bees tegen The Cottagers

The Bees tegen The Cottagers

06-03-2023

We hebben weer een overheerlijk voetbalweekend achter de rug, waarin we vooral de 13-0 overwinning van PEC Zwolle op FC Den Bosch niet snel zullen vergeten. Aankomende week wordt er weer volop gespeeld in Europa. Voordat het zover is staan er vandaag nog een aantal leuke potjes op het programma. Zo zien we in Engeland het Fulham van Kenny Tete dat op bezoek gaat bij Brentford. Ook focussen wij ons tijdens deze Preview op de vaderlandse Keuken Kampioen Divisie, waar nummer 2 Heracles Almelo op bezoek gaat bij het sterk presterende ADO Den Haag van Dick Advocaat. We sluiten de Maandag Preview af met een wedstrijd tussen twee Italiaanse middenmoters: Torino en Bologna. Uiteraard voorzien wij elke wedstrijd van 1 wedtip.

ADO Den Haag - Heracles Almelo

We beginnen, zoals je van ons gewend bent, met de Keuken Kampioen Divisie. Hierin ontvangt ADO Den Haag het Heracles Almelo van John Lammers. ADO Den Haag werd vorige week dan wel uitgeschakeld in de kwartfinale van de beker, in de competitie gaat het de laatste weken voortvarend. Zo werd onder andere aanstaand kampioen PEC Zwolle met 3-1 verslagen in de Hofstad. Dit betekent dat de Hagenezen zeer sterk gepositioneerd staan in de 3e periode. Winnen ze dan vandaag van Heracles, dan hebben ze nog 1 overwinning nodig om een play-off ticket voor promotie naar de Eredivisie te verdienen. Kunnen zij het Heracles lastig maken?

Draw no bet - ADO Den Haag

We hebben de afgelopen weken gezien dat Dick Advocaat een zeer hecht en sterk collectief heeft gemaakt van ‘zijn’ ADO. In eigen huis werden onder andere MVV Maastricht, NAC Breda en PEC Zwolle verslagen. Dit zou toch een hoop vertrouwen moeten geven aan de ooievaars. Heracles Almelo kent ook bizarre goede wedstrijden, maar lijkt er af en toe totaal geen zin in te hebben. In eigen huis wordt met grote regelmaat flink gewonnen, terwijl de Heraclieden onlangs onderuit gingen tijdens uitwedstrijden tegen VVV Venlo en FC Eindhoven. Wij denken daarom dat ADO een goede kans maakt om Heracles te verslaan. Om enige zekerheid in te bouwen gaan wij voor een draw no bet voor ADO Den Haag. Dit levert je bij Unibet een quotering van 2,23 op.

Check de actuele KKD quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Brentford - Fulham

Van het stadion van ADO Den Haag gaan we door naar de Engelse Premier League, de rijkste competitie ter wereld. Hier gaat Fulham op bezoek bij Brentford. Waar je normaal gesproken zou spreken over twee degradatiekandidaten, hebben we het dit jaar over de nummers 7 en 9 van Engeland. Dit is een zeer knappe prestatie van beide ploegen die zowaar nog kans maken op Europees voetbal. Thuisploeg Brentford is al 11 wedstrijden op rij ongeslagen, terwijl Fulham inmiddels ook alweer 7 wedstrijden niet heeft verloren. Zie daar dan maar eens een winnaar aan te wijzen. Wel is duidelijk dat beide ploegen moeten winnen om een plek in Europa af te dwingen.

Beide teams scoren - JA

Het moge duidelijk zijn dat beide ploegen er momenteel zeer goed op staan. Dat beide teams aan elkaar gewaagd zijn, bleek overigens ook uit de 3-2 overwinning die Fulham eerder dit seizoen boekte op Brentford. Mede hierdoor hebben wij het idee dat beide ploegen vandaag weer gaan laten zien dat ze altijd in staat zijn een doelpuntje te maken. Beide teams wisten in de laatste 3 wedstrijden te scoren en wij verwachten dat zij deze lijn gaan doortrekken. Beide teams scoren tijdens Brentford - Fulham levert je bij Circus een quotering van 1,85 op.

Check de actuele Premier League quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Torino - Bologna

We sluiten deze Maandag Preview af met de wedstrijd tussen Torino en Bologna. Net als de wedstrijd tussen Brentford en Fulham lijkt ook deze wedstrijd een potje tussen twee laagvliegers in de Serie A. Niets is echter minder waar, aangezien Torino en Bologna momenteel op een respectievelijke 9e en 8e positie staan. Dit is een zeer knappe prestatie van beide teams, aangezien zij de eerste ploegen zijn die achter de grote 7 teams staan. Ondanks de mooie rangschikking doet Torino het de laatste weken helaas wel wat minder. Dit in tegenstelling tot de bezoekers uit de stad van de Bolognese saus. Bologna won vorige week namelijk nog knap met 1-0 van Inter Milan. Bologna pakte daarnaast 16 punten uit 7 wedstrijden. Dit laat zien dat de ploeg van Jerdy Schouten er lekker in zit. Weten zij ook vandaag te winnen?

Draw no bet - Bologna

Gezien de huidige vorm van beide teams lijkt Bologna de favoriet. Zij wonnen de laatste 3 uitwedstrijden in de Serie A allemaal met 2-1, terwijl Torino vorige week in eigen huis bijvoorbeeld niet verder kwam dan een 2-2 gelijkspel tegen Cremonese. Onder andere dit matige resultaat zorgt ervoor dat Torino ‘maar’ 5 puntjes uit de laatste 5 Serie A wedstrijden pakte. Wij hebben daarom veel vertrouwen in een overwinning voor de bezoekers uit Bologna. Om enige zekerheid in te bouwen, gaan wij voor een draw no bet voor de bezoekers.Dit levert je bij bet365 een quotering van 2,38 op.

Check de actuele Serie A quoteringen in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën