Van Hooijdonk on fire

Van Hooijdonk on fire

14-04-2023

Welkom bij de nieuwste Weekend Preview van OddsBeater, hét platform waar jij binnen luttele seconden uitvindt bij welke bookmaker jij de hoogste quoteringen ontvangt. Met behulp van onze Oddsvergelijker achterhaal je simpelweg waar je het meeste geld kunt verdienen. Handig, he? Daarnaast lees je hier de laatste tips voor de mooiste wedstrijden per speeldag. Vandaag focussen we ons op Sparta - Heerenveen, Manchester City - Leicester City en Paris-SG tegen Lens. Ben jij klaar om de betslips te vullen?

Sparta – SC Heerenveen 

Vanavond zijn er maar weinig potjes te vinden in de Nederlandse Eredivisie. Hierin is Sparta - Heerenveen op het oog het meest aantrekkelijk. Sparta kent een ongelooflijk seizoen en wist vorige week tegen de verwachtingen in met 1-0 te winnen van AZ. In Alkmaar welteverstaan. Heerenveen staat op een 8e positie met in totaal 11 punten achterstand op nummer 6 Sparta. De Friezen kenden na de winterstop even een mindere fase, maar lijken er de laatste tijd steeds beter in te komen. Zo verloor Heerenveen geen enkele van de laatste 4 uitduels, waarin het in totaal 8 punten pakte. Kan de ploeg Kees van Wonderen de stuntploeg van Maurice Steijn verslaan op Het Kasteel? 

Doelpunt Sydney van Hooijdonk 

Als er een speler van Heerenveen in vorm is, dan is het wel Sydney van Hooijdonk. Inderdaad, de zoon van. Hij scoorde 6 keer in de laatste 4 duels in de Nederlandse competitie. Deze doelpunten zijn keurig verdeeld, waardoor we kunnen stellen dat hij eigenlijk al 4 wedstrijden op rij het net weet te vinden. Aangezien Heerenveen al 3 jaar op rij niet wist te verliezen van Sparta, denken wij dat de Super Friezen ook deze editie minimaal 1 keer het net gaan vinden. Met uiteraard een grote kans dat Van Hooijdonk opnieuw het goudhaantje is. Een doelpunt van Sydney van Hooijdonk levert je bij bet365 een quotering van 3,40 op. 

Manchester City - Leicester City 

We pakken hem snel door naar de Engelse Premier League. Hier ontvangt het in bloedvorm verkerende Manchester City het ploeterende Leicester City. The Citizens liepen vorige week 2 punten in op concurrent Arsenal, waardoor de titel zowaar weer wat dichterbij laat. Bij Leicester City, een aantal jaar geleden nog de kampioen van de Premier League, rinkelen alle alarmbellen. De ploeg staat op een dramatische 19e positie en pakte maar 1 puntje uit de laatste 8 competitiewedstrijden. En dan moet je op bezoek bij de ploeg die al 9 wedstrijden op rij weet te winnen. Wat te denken van de 4-1 zege op Liverpool en de 3-0 zege op Bayern München? Wij wensen The Foxes een fijne wedstrijd. 

Meer dan 3,5 doelpunten 

Wij gaan deze wedstrijd opnieuw voor een doelpuntrijke wedstrijd in het Etihad Stadium. Manchester City verkeert in de vorm van hun leven. In de laatste 5 duels werd maar liefst 24 keer gescoord. Dit bizarre aantal lijkt een vervolg te krijgen als we kijken tegen wat voor ploeg ze vandaag spelen. Een ploeg die al 15 wedstrijden op rij minimaal 1 tegendoelpunt krijgt kan de borst namelijk nat maken tegen spelers als Haaland, Grealish en de Bruyne. Wij gaan voor meer dan 3,5 doelpunten, een resultaat dat vorig jaar (6-3 voor City) in ieder geval ruimschoots werd gehaald. Meer dan 3,5 doelpunten levert je bij Circus een quotering van 1,92 op.  

Check de actuele Premier League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker. 

PSG – Lens 

We sluiten deze Weekend Preview van de zaterdag af met een topper in de Ligue 1. Op het eerste gezicht lijkt hier geen sprake van te zijn, gezien de grootte van de naam Lens. Les Artésiens draaien echter een ongekend seizoen en stevenen regelrecht af op een plek in de Champions League. De nummer 2 van de Ligue 1 staat 6 punten achter de Parijzenaren, waardoor winst in het Parc-des-Princes absoluut noodzakelijk is. Dit is echter allesbehalve onoverkomelijk, aangezien Paris-SG de laatste weken maar wat aanmoddert in eigen huis. Zo gingen de laatste 2 thuiswedstrijden verloren tegen respectievelijk Stade Rennes en Lyon. Kan Lens ook verrassen in de Franse hoofdstad? 

Meer dan 1,5 schoten op doel - Lois Openda 

Als er een speler van Lens opvalt, dan is het wel Lois Openda. De oud-aanvaller van Vitesse kent een weergaloos seizoen en wist alleen in zijn laatste 4 Ligue 1 duels al 6 doelpunten te maken. Daarbij loste hij in zijn laatste 4 duels steevast minimaal 2 schoten op doel. Wij denken dat Openda dit kunstje ook tegen het defensief kwetsbare Paris-SG gaat flikken. Het blijft namelijk zo’n onvoorspelbare speler. Wij gaan voor meer dan 1,5 schoten op doel van Lois Openda, een weddenschap die je bij bet365 een quotering van 3,40 oplevert.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën