Veel voetbal in Engeland

Veel voetbal in Engeland

08-05-2023

We hebben weer genoten van een weekend waarin Feyenoord het kampioenschap zo goed als veilig stelde, terwijl PSV de tweede plek zo goed als zeker binnen wist te halen. De ontknoping in de grootste competities wordt deze week even kort onderbroken door de halve finales van de drie Europese clubtoernooien. Dit voetbalspektakel begint morgen pas, waardoor we ons eerst focussen op vanavond. De Maandag Preview bestaat uit één wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie en twee Premier League wedstrijden. Daarnaast is het ook de tijd voor de laatste speelronde in de Championship. Maar liefst 12 wedstrijden starten tegelijkertijd om 16:00 uur!  Benieuwd naar de tips van vandaag? Lees dan snel verder!

Jong Ajax - ADO Den Haag

Vandaag staat er een viertal wedstrijden in de KKD op het programma, waarbij de wedstrijd tussen Jong Ajax en ADO Den Haag waarschijnlijk het meest in het oog springt. Dit komt niet door de 13e en 12e positie van beide ploegen, maar vooral door de namen. Beide clubs vochten namelijk geruime tijd interessante affiches af in de Eredivisie. Wedstrijden op het scherpst van de snede die voornamelijk in Den Haag werden benoemd tot ‘Wedstrijd van het seizoen’. Of dit ook voor de wedstrijd tegen de beloftenploeg van de Amsterdammers geldt betwijfelen we. Beide ploegen hebben weinig om voor te spelen, waardoor we op een open wedstrijd rekenen.

Meer dan 3,5 doelpunten

Wij gaan vanavond voor een wedstrijd met een flink aantal doelpunten. Dit doen we voornamelijk omdat het in de laatste thuiswedstrijden van de jonge Amsterdammers als vanouds weer raak is. Kijk alleen al naar de recente 5-4 overwinning van Jong Ajax op Jong PSV. Wij gaan hierin voor een lijn van meer dan 3,5 doelpunten. Een lijn die Jong Ajax in 5 van de laatste 8 wedstrijden behaalde, terwijl het bij ADO in 2 van de laatste 3 duels raak was. Opvallend genoeg vielen er in de laatste 2 onderlinge duels in totaal 13 goals met onder andere een zeer opvallende 6-3 overwinning van Jong Ajax. Meer dan 3,5 doelpunten levert je bij Jacks.nl een quotering van 2,10 op.

Check de actuele Keuken Kampioen Divisie odds in onze Oddsvergelijker.

Brighton Hove & Albion - Everton

Een van de meest opvallende ploegen in de Premier League van dit seizoen is Brighton Hove & Albion. Je hebt The Seagulls namelijk vaker voorbij zien komen in de previews van OddsBeater. De ploeg uit het zuiden van Engeland staat op een keurige 7e positie en stevent af op plaatsing voor Europees voetbal. Daarbij moet de late overwinning op Manchester United (1-0) de ploeg ongetwijfeld goed hebben gedaan. Everton verkeert in directe degradatienood met de huidige 19e plek. Wordt het doemscenario waarheid in het blauwe gedeelte van Liverpool? Het begint er sterk op te lijken.

Meer dan 1,5 schoten op doel - Alexis Mac Allister

De grote man in de wedstrijd van Brighton tegen Manchester United van vorige week week was de Argentijn Alexis Mac Allister. De middenvelder maakte het enige doelpunt van de wedstrijd en was veelvuldig betrokken bij doelgevaar voor David de Gea. In een wedstrijd waarin wij verwachten dat Brighton de overhand heeft, verwachten wij een groot aantal doelpogingen van de over het algemeen aanvallend spelende thuisploeg. Met meer dan 1,5 schoten op doel van Mac Allister als gevolg. Meer dan 1,5 schoten op doel van Mac Allister, een lijn die hij in zijn laatste 2 volledig gespeelde wedstrijden behaalde, levert je bij bet365 een quotering van 4,00 op. De weddenschap vind je via de optie Bet Builder.

Check de actuele Premier League odds in onze Oddsvergelijker.

Nottingham Forest - Southampton

We sluiten de Maandag Preview af met een absolute degradatiekraker in de Premier League. Nummer 18 Nottingham Forest ontvangt namelijk het zo goed als gedegradeerde Southampton. Als Southampton deze wedstrijd verliest, dan lijkt het doek voor 100% te vallen voor The Saints. Nottingham Forest dient uiteraard ook te winnen om een gooi te doen naar de veilige 16e positie. Winst voor de bezoekers lijkt overigens lastig te worden aangezien Southampton al 9 wedstrijden op rij niet wist te winnen. Iets dat de thuisploeg overigens ook maar 1 keer lukte in de laatste 13 duels. Degradeert Southampton vanavond? Of grijpen zij hun laatste strohalm?

Beide teams scoren - JA

Wij gaan vanavond voor een wedstrijd waarin beide ploegen het net gaan vinden. Ondanks de zeer matige resultaten weten beide ploegen vaker wel dan niet te scoren. Combineer dit met het feit dat Nottingham Forest en Southampton allebei voor de laatste kans spelen en we kunnen absoluut een doelpunt van beide ploegen verwachten. Te meer omdat beide teams scoren een lijn is dit winnend was in 5 van de laatste 6 in Nottingham gespeelde Premier League duels. Beide teams scoren levert je bij bet365 een quotering van 1,91 op.

Check de actuele Premier League odds in onze Oddsvergelijker.


logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën