Vrijdagavond betekent KKD

Vrijdagavond betekent KKD

15-09-2023

Eindelijk! We mogen weer. Met een vol programma in de Keuken Kampioen Divisie en een Duitse topper op het programma hervatten we het clubvoetbal opnieuw. Na een toch zeer succesvolle week voor het Nederlands voetbal kunnen we de ogen weer richten op de Eredivisie, Premier League, Bundesliga en meer. Ben jij klaar voor de komende weken vol nationaal en internationaal clubvoetbal? Houd de website en socials van OddsBeater goed in de gaten, geniet van Boosted Odds en laat je dagelijks verrassen door meerdere wedtips!

Roda JC Kerkrade - Telstar

Het is enigszins verrassend te noemen dan Roda JC Kerkrade momenteel aan kop gaat in de Keuken Kampioen Divisie. De Limburgers zijn natuurlijk jarenlang vaste klanten in de Eredivisie geweest, maar de laatste jaren is het toch eigenlijk huilen met de pet op. Met 12 punten uit 5 duels is het seizoen 2023-2024 echter fantastisch begonnen. Vandaag speelt Roda JC thuis tegen Telstar, de huidige nummer 20 van de competitie. Daarover kunnen we kort zijn. Telstar verloor alle 5 gespeelde wedstrijden. Een eitje voor de Kerkraders?

European Handicap -1 - Roda JC Kerkrade

Wij verwachten dat Roda JC deze wedstrijd met speels gemak gaat winnen. De nummer 1 tegen de nummer 20 zou toch als een zekerheidje mogen worden gezien. Sterker nog, wij denken dat Roda JC deze wedstrijd met minimaal 2 doelpunten verschil gaat winnen. Net zoals ze dat deden in de eerste 2 thuiswedstrijden dit seizoen. Wij gaan volle bak voor een European Handicap -1 voor Roda JC Kerkrade. Dit levert je bij Unibet een quotering van 2,65 op.

Check de actuele KKD odds nu in onze Oddsvergelijker.

Jong Ajax - FC Emmen

Net als Telstar is ook Jong Ajax het seizoen belabberd begonnen. De eerste 4 wedstrijden van het seizoen gingen allemaal verloren. Wat dat betreft lijkt het ook enigszins te rommelen bij de beloftenploeg van de Amsterdammers. Vandaag ontvangen de jongelingen degradanten FC Emmen. Ook de Drentenaren vallen tot nu toe flink door de mand, gezien de ontluisterende 15e positie op de ranglijst. Met name de 2-4 thuisnederlaag tegen het doorgaans laag geklasseerde FC Dordrecht is keihard binnengekomen. Welke van de 2 ploegen weet het tij te keren?

Doelpunt Gabriel Misehouy

Wij gaan vanavond voor een goaltje van Ajax-jongeling Gabriel Misehouy. De aanvallende middenvelder staat al jarenlang te boek als een van de grootste talenten van De Toekomst en laat het sinds kort ook zien op het 2e niveau van Nederland. De speler met Ghanese roots scoorde bijvoorbeeld in de uitduels tegen SC Cambuur en MVV Maastricht, de laatste 2 gespeelde duels van de Nederlanders. Een nieuwe en derde opeenvolgende treffer van Gabriel Misehouy levert je bij Jacks.nl een quotering van 3,35 op.

Check de actuele Keuken Kampioen Divisie odds nu in onze Oddsvergelijker.

Bayern München - Bayer Leverkusen

Na 3 duels in de Bundesliga gaan er 2 ploegen aan kop: Bayern München en Bayer Leverkusen. En laten deze 2 clubs elkaar nu net vanavond treffen in de Allianz Arena. Beide ploegen verzamelden 9 punten uit 3 gespeelde wedstrijden en zijn hierdoor nog zonder puntverlies. Bij Bayern is het vooral interessant om te zien hoe aankoop Harry Kane zich ontwikkelt, terwijl we ook de verrichtingen rondom wisselspeler Matthijs de Ligt in de gaten houden. Bij Leverkusen zijn de meeste Nederlandse ogen gericht op de prestaties van Frimpong, de back die een geweldig seizoen draait. Welke ploeg staat er na vanavond op plek 1?

Meer dan 1,5 schoten op doel - Victor Boniface

De grote man aan de kant van Bayer Leverkusen is de Nigeriaan Victor Okoh Boniface. De 22-jarige aanvaller kwam deze zomer over van het Belgische Union St. Gillis en drukt zijn stempel direct. Zo scoorde hij in de laatste 2 Bundesliga duels 4 doelpunten, 2 tegen Gladbach en 2 tegen Darmstadt. Om die reden verwachten wij dat hij vanavond ook in het zuiden van Duitsland gevaarlijk gaat zijn. Zeker om Bayern altijd een aantal kansen tegen krijgt. Wij gaan voor meer dan 1,5 schot op doel van Boniface. Dit levert je bij bet365 een quotering van 3,25 op.

Check de actuele Bundesliga odds in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën