We gaan weer beginnen!

We gaan weer beginnen!

11-08-2023

We hebben er reikhalzend naar uitgekeken en vandaag is het eindelijk zover! Het Nederlandse voetbal wordt officieel hervat. In de Eredivisie zijn het FC Volendam en Vitesse die het seizoen 2023-2024 openen, terwijl er in de Keuken Kampioen Divisie een zestal interessante potjes op het speelschema staan. Tot slot begint ook de Premier League vandaag met het treffen tussen promovendus Burnley en landskampioen Manchester City. Wij bereiden je voor op de 3 mooiste potjes van deze vrijdag en geven je 3 wedtips.

FC Volendam - Vitesse

Voor Volendam is het een uitstekende week. De club uit het vissersdorp zag de kassa flink gespekt worden door de transfer van Mickey van der Ven van VfL Wolfsburg naar Tottenham. Hierdoor krijgt de club in een klap bijna de gehele begroting als presentje. Voor het Vitesse van Phillip Cocu is het te hopen dat ze een beter seizoen draaien dan het afgelopen jaar. Weten de Arnhemmers de dramatische voorbereiding te doorbreken of wint FC Volendam net als vorig jaar in het Kras Stadion?

Draw no bet - FC Volendam

Wij verwachten dat Volendam het Vitesse ook dit jaar bijzonder lastig gaat maken. Sterker nog, we denken dat Vitesse niet gaat winnen. Zeker als we de onderlinge ontmoetingen van het afgelopen seizoen erbij pakken en de voorbereiding van Vitesse erbij pakken. Reden genoeg om vol voor een draw no bet voor Volendam te gaan. Dit levert je bij Unibet een quotering van 2,55 op.

Check de actuele Eredivisie odds nu in onze Oddsvergelijker.

FC Groningen - Jong Ajax

Voor FC Groningen, ook wel de Trots van het Noorden, staat er een affiche op het spel waar men wellicht minder trots op is. Vanavond spelen zij namelijk de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tegen Jong Ajax. Waar de Groningers het Ajax 1 jarenlang moeilijk maakte in de Euroborg speelt de ploeg dit jaar tegen de beloften van de recordkampioen. Een pijnlijke constatering, waardoor Groningen er ongetwijfeld alles aan wil doen om zo snel mogelijk te promoveren. Start FC Groningen het seizoen met 3 punten?

Winst FC Groningen

Wij kunnen het ons vanavond niet anders voorstellen dan dat FC Groningen wint. De degradant beschikt simpelweg over veel meer kwaliteit dan de jonge Ajacieden en kent absoluut meer ervaring. Daarnaast zal de ploeg het seizoen ongetwijfeld vol motivatie beginnen, terwijl Jong Ajax vaak niet goed weet waar het aan toe is qua spelersmateriaal. Om die reden gaan we voor een overwinning voor FC Groningen. Dit levert je bij Circus een quotering van 1,58 op.

Check de actuele KKD odds nu in onze Oddsvergelijker.

Burnley - Manchester City

Voor Burnley en Manchester City begint de Premier League vandaag alweer. Beide teams werden vorig jaar kampioen in hun competitie, waarbij de thuisploeg van vandaag het dit jaar een niveau hoger gaat proberen. City kende het meest succesvolle jaar uit de clubhistorie en won 3 hoofdprijzen. Afgelopen week ging het echter mis na penalty's in de strijd met Arsenal om de Community Shield. De scherpte leek even te ontbreken, waardoor trainer Guardiola ongetwijfeld weer een manier heeft gevonden om zijn manschappen tot op het bot te motiveren. Pakt City vandaag de eerste 3 punten?

Meer dan 0,5 schoten op doel - Rodri

Vorig jaar was de Spanjaard Rodri een van de bepalende mannen in de selectie van Manchester City. Hij was zelfs de maker van de enige treffer in de Champions League finale tegen Inter Milan. Wij verwachten dat hij, net zoals hij dat vorig jaar zo vaak deed, ook vandaag minimaal 1 schot op doel gaat lossen. Dit levert je bij bet365 een quotering van 2,25 op.

Check de actuele Premier League odds in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorie├źn