Weet Feyenoord zich te meten met de Europese top?

Weet Feyenoord zich te meten met de Europese top?

03-10-2023

​Net als gisteren kijkt voetbal liefhebbend Nederland vanavond uit naar opnieuw een Nederlandse ploeg in de Champions League. Het blijft ontegenzeggelijk een fijn idee dat zowel PSV als Feyenoord dit jaar actief zijn op het hoogste voetbalniveau. Vandaag is het de beurt aan Feyenoord. De Rotterdammers reizen vol vertrouwen af naar Madrid om het hier op te nemen tegen Atlético Madrid. Naast deze topper in Groep E, zien we onder andere de clash tussen Borussia Dortmund en AC Milan en die tussen RB Leipzig en Real Madrid. Benieuwd naar onze 3 wedtips?

Atlético Madrid - Feyenoord

Heel Rotterdam en omstreken kijkt vandaag uit naar de geweldige wedstrijd tegen Atlético Madrid. Vooral omdat de ploeg van Arne Slot zichzelf nu eindelijk eens kan meten met de absolute wereldtop. Want dat de Madrilenen nog altijd wereldtop zijn, bewees de ploeg van Diego Simeone onlangs in de stadsderby tegen Real Madrid. Atletico zal vandaag alles uit de kast willen halen om te winnen, aangezien Feyenoord hen mogelijk op een grote achterstand kan zetten. Kan Feyenoord, net als tegen Ajax, domineren in deze fantastische krachtmeting?

Beide teams scoren - JA

Wij verwachten vandaag een leuke wedstrijd met veel doelpunten. Dit komt vooral doordat beide ploegen de laatste weken bijna alleen maar wedstrijden spelen, waarin vaak het net wordt gevonden. Zo scoorde Feyenoord maar liefst 26(!) keer in de laatste 6 duels en vielen er in de laatste 8 thuisduels van Atlético Madrid telkens minimaal 3 goals. Opvallend genoeg wist Jan Oblak zijn goal in maar 1 van deze 8 thuisduels schoon te houden. Daarom verwachten wij ook minimaal 1 doelpunt van Feyenoord. Beide teams scoren - JA levert je bij Circus een quotering van 1,83 op. 

Check de actuele Champions League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Borussia Dortmund - AC Milan

We gaan snel door naar twee ploegen die de laatste weken lekker in vorm zijn. AC Milan is medekoploper in de Italiaanse Serie A, terwijl Dortmund momenteel op een 4e plek in de Bundesliga staat. Met de kanttekening dat de achterstand op koploper Bayer Leverkusen maar 2 puntjes is. Beide ploegen verloren echter wel punten in het eerste groepsduel in groep F. Paris-SG versloeg Dortmund, terwijl AC Milan in eigen huis niet voorbij Newcastle wist te komen. Daarom rest er niet anders dan een geweldige wedstrijd, waarin beide ploegen vol voor de winst gaan.

Meer dan 0,5 schoten op doel - Marco Reus

De grote man in vorm bij Borussia Dortmund is Marco Reus. De Duitse aanvoerder van Die Dorten scoorde namelijk 3 keer in zijn laatste 4 duels. Ook afgelopen weekend tegen Hoffenheim was het weer raak voor de ervaren aanvaller. Wij denken dat Marco Reus vandaag tegen AC Milan minimaal 1 schot op doel gaat lossen, een lijn die hij de laatste tijd met grote regelmaat haalt. Meer dan 0,5 schoten op doel van Marco Reus levert je bij Unibet een quotering van 2,05 op.

Check de actuele Champions League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

RB Leipzig - Manchester City

De laatste wedstrijd die we behandelen is op papier wellicht de mooiste van de avond. In het oosten van Duitsland gaat titelverdediger Manchester City namelijk op bezoek bij RB Leipzig, een ploeg die The Citizens vorig jaar ook al troffen in het Miljardenbal. Het gaat beide ploegen dit seizoen lekker voor de wind, al moet gezegd worden dat City afgelopen weekend voor het eerst onderuit ging. In Wolverhampton was Wolves verrassend met 2-1 te sterk. Weet de ploeg van succestrainer Pep Guardiola zichzelf te herstellen? En wat mogen we vandaag van Xavi Simons verwachten?

Meer dan 0,5 schoten op doel - Xavi Simons

Dat Xavi Simons vandaag in de basis staat lijkt een zekerheid. Het Nederlandse supertalent kent een geweldige seizoensstart in Duitsland en was tegen Bayern München afgelopen weekend ook een van de betere op het veld. Kijk alleen al naar zijn ‘bijna’ assist in de allerlaatste speelminuten. Wij denken dat hij vandaag minimaal 1 keer op doel gaat schieten. Zeker omdat er maar weinig spelers zijn die de jongeling 90 minuten lang in de gaten kunnen houden. Meer dan 0,5 schoten op doel voor Xavi Simons levert je bij Unibet een quotering van 2,65 op.

Check de actuele Champions League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën