Wie haalt de halve finale?

Wie haalt de halve finale?

18-04-2023

Maak je klaar voor opnieuw een avondje topvoetbal in de Champions League, het toernooi waarin de beste clubs van Europa strijden om de felbegeerde cup met de grote oren. Vandaag staan de returns van de kwartfinales op het programma. Het dramatisch presterende Chelsea neemt het in eigen huis op tegen titelverdediger Real Madrid. De Koninklijke leidt met 2-0, terwijl Chelsea ook afgelopen weekend weer een flinke tik kreeg. Daarnaast zien we de Italiaanse clash tussen Napoli en AC Milan. Napoli lijkt de beste vorm kwijt te zijn en moet koste wat het kost winnen van AC Milan. Wij bereiden je voor op beide wedstrijden en geven je twee wedtips per potje. 

Chelsea - Real Madrid

Als er een ploeg op de Europese velden slecht, maar dan ook echt oer- en oerslecht presteert, dan is het wel Chelsea. De ploeg van interim-trainer Frank Lampard verloor afgelopen weekend opnieuw in de Premier League. Ditmaal was het Brighton & Hove Albion van de geblesseerd uitgevallen Joël Veltman te sterk op Stamford Bridge. Het was alweer de 6e officiële wedstrijd op rij die niet werd gewonnen door The Blues. Daarbij was het ook alweer de 12e nederlaag in de Premier League, waardoor ze inmiddels vaker hebben verloren dan gewonnen. Real Madrid koerst af op een tweede plek in La Liga en won afgelopen weekend eenvoudig met 2-0 van Cadiz. Het grote doel is ongetwijfeld het opnieuw winnen van de Champions League. Door de 2-0 zege in eigen huis tegen Chelsea is de eerste stap richting de halve finale in ieder geval gezet. 

Draw no bet - Real Madrid

Wij hebben het idee dat Chelsea absoluut niet weet waar ze het zoeken moeten. Daarbij is Real Madrid een ploeg die Europees gezien in vorm is, aangezien de laatste 4 wedstrijden in het Miljardenbal werden gewonnen. Ook in de wedstrijd in Santiago Bernabeu kwam Chelsea er simpelweg niet aan te pas. Hierdoor zien wij het eerder gebeuren dat Real Madrid wint dan dat Chelsea wint. Dit leidt tot een draw no bet, waarbij je jouw inzet terug krijgt als de wedstrijd in een gelijkspel eindigt. Een draw no bet levert je bij Jacks.nl een quotering van 1,80 op.

Meer dan 0,5 schoten op doel - Marco Asensio

Real Madrid is in het bezit van een speler die eigenlijk als de ideale supersub wordt gezien. We hebben het over Marco Asensio, ook wel bekend als Marco Asensio - Willemsen. De aanvaller van Real Madrid met Nederlandse roots is de laatste weken in bloedvorm. Of hij nu start of invalt, hij is steevast aanwezig met doelpunten en schoten op doel. Dit laatste deed hij in de laatste weken met grote regelmaat, waarbij een aantal schoten zelfs tot doelpunten werden gebombardeerd. Wij gaan vandaag opnieuw voor meer dan 0,5 schoten op doel voor Marco Asensio. Dit levert je bij bet365 een quotering van 2,00 op. Mocht Asensie niet in de basis starten, dan zal deze weddenschap geannuleerd worden.

Napoli - AC Milan

We gaan snel door naar de clash tussen Napoli en AC Milan, een wedstrijd die alweer voor de 3e keer wordt gespeeld in de maand april. Beide wedstrijden werden gewonnen door de ploeg uit Milaan, waaruit we kunnen opmaken dat de grootse vorm bij Napoli enigszins ontbreekt. Dit is iets wat we niet los kunnen zien van de blessure van Victor Osimhen. De Nigeriaanse aanvaller is helaas geblesseerd geraakt, waarna de Napolitanen zeer slecht presteren. Ook afgelopen weekend werd niet gewonnen in de thuiswedstrijd tegen het laaggeklasseerde Hellas Verona. AC Milan won ook niet en staat momenteel op een linke 4e positie, een plek die nog net recht geeft op Champions League. Weet Milan de 1-0 overwinning met succes te verdedigen?

Minder dan 1,5 doelpunten - Napoli

Wij gaan vandaag voor een wedstrijd waarin Napoli niet al te veel scoort. Dit is namelijk het grote probleem van de ploeg van Luciano Spalletti. In de laatste 4 duels werd namelijk maar 2 keer gescoord. Daarbij valt ook op dat de achterhoede van AC Milan juist zeer weinig incasseert. In de laatste 4 duels werd maar 1 tegendoelpunt geïncasseerd. Wij verwachten dat Piolo en consorten de boel gaan dichtgooien, waardoor Napoli er maar mondjesmaat aan te pas komt. Hierin gaan we voor een Napoli dat maximaal 1 keer weet te scoren. Minder dan 1,5 doelpunten voor Napoli levert je bij Unibet een quotering van 1,76 op. 

Meer dan 0,5 schoten op doel - Rafael Leao

Vorige week voorspelden wij dat Rafael Leao, de Portugese steraanvaller van AC Milan, minimaal 2,5 schoten zou lossen in de thuiswedstrijd tegen Napoli. De sterke en rappe aanvaller voldeed en leverde daardoor de nodige winsten op. Afgelopen weekend werd de Portugees in eerste instantie gespaard om hem vanavond te laten vlammen. Wij denken dat hij ook in Napels gaat laten zien wat een topvoetballer het is. Met minimaal 1 schot op doel als gevolg, net als in de heenwedstrijd. Meer dan 0,5 schoten op doel levert je bij Jack’s een quotering van 2,12 op. 

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën