Blijft Feyenoord winnen?

Blijft Feyenoord winnen?

03-03-2023

Vandaag is het aan de huidige koploper van de Eredivisie, Feyenoord, om de voorsprong met naaste achtervolger Ajax te vergroten tot 6 punten. De Rotterdammers nemen het in eigen huis op tegen nummer 17, waardoor winst geen gekke gedachte is. Naast deze meest interessante wedstrijd in de Eredivisie wordt er ook volop gespeeld in de Engelse Premier League, Bundesliga, Serie A en La Liga. Wij gaan ons vandaag buigen over Manchester City tegen Newcastle en Arsenal tegen Bournemouth. Wij bereiden je voor op de 3 wedstrijden en geven je bij elke wedstrijd een hopelijk gouden tip.

Feyenoord - FC Groningen 

Ga er maar aan staan. Je club staat redelijk in de fik, je staat op een plek die voor degradatie zorgt en het eerstvolgende potje dat je moet spelen is er eentje tegen Feyenoord. En dan ook nog eens in de Rotterdamse Kuip. Wat dat betreft kan FC Groningen de borst natmaken. Vorige week won de Trots van het Noorden overigens knap met 3-0 van Excelsior, waardoor de ploeg van Dennis van der Ree weer enige lucht heeft. Feyenoord bekerde knap verder na een benauwde zege in het Abe Lenstra Stadion. Bij winst zet de ploeg van trainer Arne Slot grote rivaal Ajax weer onder druk, waarbij de voorsprong stijgt naar 6 punten. Doet Feyenoord wat het moet doen? Of kan FC Groningen voor een verrassing zorgen? 

Minder dan 2,5 doelpunten 

Feyenoord en FC Groningen zijn twee ploegen die vaak flink aan elkaar zijn gewaagd. Uitzonderingen daargelaten wordt er dan ook weinig gescoord tijdens onderlinge duels. Sterker nog, in de laatste 15(!) wedstrijden lag het aantal wedstrijden met minder dan 3 doelpunten op 80%. Dit geeft ons reden genoeg deze lijn te volgen en te profiteren van een zeer aantrekkelijke quoteringen. Natuurlijk is en blijft de bal rond en kunnen er gekke dingen gebeuren in het voetbal. Statistieken liegen echter niet en daarom gaan wij voor minder dan 2,5 doelpunten. Dit levert je bij Holland Casino Online een quotering van 3,10 op. 
Check de actuele quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Manchester City - Newcastle United

Het mooiste affiche van de dag in de Engelse Premier League is die tussen nummer 2 Manchester City en nummer 5 Newcastle United. Vooral voor The Citizens is een een must-win, aangezien de achterstand op koploper Arsenal momenteel 5 punten bedraagt. Er is lang gezegd dat City de titel uiteindelijk toch wel gaat pakken. Echter komt de eindstreep steeds dichterbij en verliest Manchester City nog altijd onnodige punten. Wat dat betreft wordt het treffen met The Magpies een interessante. De ploeg presteert uitstekend en plukt overduidelijk de vruchten van de recente overname. Kan Newcastle Manchester City van winnen afhouden? 

Meer dan 0,5 schoten op doel - Allan Saint-Maximin 

Een van de betere spelers van Newcastle is de aanvaller Allan Saint-Maximin. De sterke spits is met grote regelmaat belangrijk voor zijn ploeg en weet tegenstanders altijd aan zich te binden. Daarnaast zorgt hij met regelmaat voor schoten op doel. Wij verwachten dat Manchester City deze wedstrijd gaat domineren. Echter krijgen tegenstanders altijd kansen in het Etihad Stadium. Niet voor niets wist Manchester City maar in 1 van de laatste 7 wedstrijden in eigen huis de ‘0’ te houden. Wij gaan daarom voor meer dan 0,5 schoten op doel voor Allan Saint-Maximin, een lijn die hij ook behaalde in zijn laatste 2 Premier League wedstrijden. Dit levert je bij Jack’s een quotering van 2,80 op.

Arsenal - AFC Bournemouth 

We sluiten deze Weekend Preview van de zaterdag af met de meest verrassende ploeg uit Europa. Het is namelijk Arsenal dat afstevent op een kampioenschap als het de huidige vorm weet te behouden. Afgelopen woensdag werd knap met 4-0 gewonnen van Everton, waardoor The Gunners nu 5 punten los zijn van naaste concurrent Manchester City. Vandaag neemt de ploeg van Mikel Arteta het in eigen huis op tegen AFC Bournemouth. Een zekerheidje zou je zeggen, aangezien de bezoekers op een treurige 19e positie staan. Kunnen zij verrassen? Of blijft de afstand tussen Manchester City en Arsenal ongemeen groot? 

Doelpunt Gabriel Martinelli 

Momenteel staat er geen maat op Gabriel Martinelli. De buitenspeler van Arsenal scoort aan de lopende band en helpt zijn ploeg hierdoor aan de waanzinnige klassering. De Braziliaan was tegen Everton opnieuw zeer belangrijk met 2 treffers en maakte hierdoor alweer zijn 4e doelpunt in zijn laatste 3 wedstrijden. Wij verwachten een zeer dominant Arsenal tegen AFC Bournemouth, waarbij vele ogen weer zullen zijn gericht op de smaakmaker. Daarom denken wij dat hij zijn vorm doorzet en opnieuw het net gaat vinden. Een doelpunt van Gabriel Martinelli tegen AFC Bournemouth levert je bij bet365 een quotering van 2,40 op.  

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën