Blijft PSV ook in de Goffert ongeslagen?

Blijft PSV ook in de Goffert ongeslagen?

29-03-2024

Zo! Vandaag begint eindelijk het echte werk weer. Een mooi programma in de Premier League, Bundesliga, La Liga, Eredivisie en Serie A staat ons te wachten, waardoor wij het hele weekend weer aan de buis gekluisterd zitten. In de Eredivisie gaat PSV op bezoek bij het lastig te bespelen NEC, terwijl in München de kraker tussen Bayern München en Borussia Dortmund om 18.30 van start gaat. Tot slot kijken we nog even naar de Premier League. Hier gaat Manchester United op bezoek bij Brentford. Oddsbeater.nl geeft jouw 3 wedtips en wenst je nu alvast een topdag!

NEC - PSV

We beginnen in de Goffert. Midden in het prachtige Goffertpark speelt koploper PSV namelijk de op papier lastige uitwedstrijd tegen NEC. PSV gaat zoals bekend nog altijd ongeslagen aan kop, terwijl NEC bezig is aan een ijzersterke 2e seizoenshelft. De ploeg van Rogier Meijer staat op een knappe 6e positie en lijkt het Ajax nog altijd moeilijk te kunnen maken. Voor PSV is het enige wat telt een zege, om op die manier zo snel mogelijk aan de landstitel te komen. Blijft PSV ook na 27 wedstrijden ongeslagen?

Asian Handicap +0,5 - NEC Nijmegen

NEC in thuiswedstrijden van de laatste tijd is iets wat PSV eigenlijk al het hele seizoen doet. De laatste 5 wedstrijden in eigen stadion gingen namelijk allemaal gewonnen. Dit laat direct zien dat PSV voor een heet avondje staat. Ondanks het feit dat PSV bizar goed presteert, ging het in Deventer onlangs maar net goed. Wij denken dat NEC vandaag voor een kleine verrassing zorgt en niet gaat verliezen. Een Asian Handicap +0,5 voor NEC levert je bij Jack’s een quotering van 2,90 op.

Check de actuele Eredivisie quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Bayern München - Borussia Dortmund

In Duitsland staat de Bundesliga voor een unieke gebeurtenis. Het lijkt er namelijk sterk op dat Bayern München onttroond wordt en dat we een nieuwe Duits landskampioen krijgen. Bayer Leverkusen is, net als PSV, nog ongeslagen en heeft inmiddels een voorsprong van 10 punten op Der Rekordmeister. Deze zelfde Rekordmeister speelt vandaag in de Allianz Arena tegen Borussia Dortmund, de nummer 4 van de ranglijst. Kan Donyell Malen ook tegen de grootmacht uit München laten zien waarom de grootste clubs op aarde achter de oud-PSV’er aanzitten?

Meer dan 4,5 doelpunten

Wedstrijden tussen Bayern München en Borussia Dortmund in München zijn doorgaans een garantie voor doelpunten. Zo vielen er in 3 van de laatste 4 thuiswedstrijden van Bayern 5 of meer treffers. Met uitslagen zoals 4-2, 5-0 en 6-0, lijken we ons daarom opnieuw op te kunnen maken voor een spektakelstuk. Wij hebben er weer zin in en wedden op meer dan 4,5 doelpunten. Dit levert je bij Unibet een quotering van 2,45 op.

Check de actuele Bundesliga quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Brentford - Manchester United

We eindigen deze Zaterdag Preview in misschien wel de mooiste competitie van allemaal: de Premier League. Hier gaat het Manchester United van Erik ten Hag een uitwedstrijd tegen Brentford spelen. Met enig fortuin en een waslijst aan blessures maakt Manchester United nog altijd kans op het bereiken van de Champions League. Met een wedstrijd minder gespeeld staan The Red Devils 6 punten achter nummer 4 Aston Villa. Tegenstander Brentford zakt meer en meer door het ijs en staat 15e. Dit betekent dat degradatie naar de Championship helaas maar waar nog altijd realistisch is. Weet United voor de 3e keer op rij te winnen?

Doelpunt Rasmus Højlund

Naast een aantal nieuwe blessuregevallen, is het beste nieuws voor Erik ten Hag de terugkeer van de Deense spits Rasmus Højlund. De aanvaller begint eindelijk te scoren in 2024 en was trefzeker in de laatste 2 uitduels die hij speelde voor zijn club. Aangezien Brentford al 6 wedstrijden op rij de ene na de andere goal om de oren krijgt, zien wij de Mancunians hoe dan ook scoren. Wij gaan voor een treffer van Højlund, een weddenschap die je bij Unibet een quotering van 2,80 oplevert.

Check de actuele Premier League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën