De kampioenswedstrijd van Napoli

De kampioenswedstrijd van Napoli

04-05-2023

Lukt het Manchester United vandaag wel om Brighton Hove & Albion te winnen? Of houdt de verrassing van het seizoen in de Premier League de ploeg van Erik ten Hag van winnen af? We komen er vanavond achter. Naast de wedstrijd in de Premier League kan Napoli vanavond voor het eerst sinds ruim 30 jaar de Italiaanse Scudetto winnen. Daarvoor dienen de Napolitanen af te rekenen met Udinese. Tot slot kijken we naar Athletic Bilbao tegen Real Betis Sevilla, een subtopper in La Liga. Ben jij klaar voor een nieuwe preview van OddsBeater vol wedtips?

Brighton Hove & Albion - Manchester United

We trappen de Donderdag Preview af met opnieuw een wedstrijd tussen Brighton & Hove Albion en Manchester United. Onlangs schakelde Manchester United het Brighton Joël Veltman uit in de halve finale van de FA Cup door The Seagulls met penalty's te verslaan. Ondanks het feit dat Brighton Hove & Albion hierdoor geen finale speelt, kan de ploeg nu al terug kijken op een geweldig seizoen. De ploeg staat op een 8e plek, maar kan middels wat inhaalwedstrijd zomaar op de 5e positie belanden. Hierdoor lijkt Europees voetbal voor de hand te liggen. En dat terwijl er middenin het seizoen afscheid moest worden genomen van trainer Graham Potter en sterspeler Leandro Trossard. Een ongekende prestatie, dus!

Asian Handicap +0,5 - Manchester United

Opvallend genoeg wist Manchester United maar 1 keer te scoren in de laatste 3 duels tegen Brighton. Dit laat direct zien dat dit een zeer lastige pot is voor The Mancunians. Kijk alleen al naar de odds. De quotering voor winst van de thuisploeg is namelijk vele malen lager dan een overwinning voor de uitploeg. Wij denken dat Manchester United deze wedstrijd echter niet gaat verliezen. Erik ten Hag heeft ongetwijfeld geleerd van de eerder gemaakte fouten tegen Brighton Hove & Albion, waardoor wij verwachten dat ze er minimaal een gelijkspel uit slepen. Dit leidt tot een Asian Handicap +0,5 voor Manchester United, een weddenschap die je bij bet365 een quotering van 1,88 oplevert.

Check de actuele Premier League odds in onze Oddsvergelijker.

Udinese - Napoli

Vanavond is de avond dat Napoli voor het eerst sinds 1990 kampioen van Italië kan worden. Afgelopen weekend had het al zover kunnen zijn, ware het niet dat Salernitana er laat een gelijkspel uit wist te slepen. Het moet gaan gebeuren in het historische Udine, de plek waar Udinese al sinds jaar en dag haar thuiswedstrijden speelt. Een overwinning van Napoli tegen de nummer 13 van de Serie A is genoeg. Echter loopt het de laatste weken allesbehalve soepel bij de ploeg van Luciano Spalletti. Zo werd er bijvoorbeeld maar 3 keer gescoord in de laatste 5 gespeelde wedstrijden. Lukt het Udinese om het feestje enigszins te verpesten?

Minder dan 2,5 doelpunten

Tot een aantal weken geleden was Napoli de ploeg die week in week uit voor een karrenvracht aan kansen en doelpunten zorgde. De laatste weken gaat het scoren echter een stuk moeizamer. Niet voor niets eindigden de laatste 5 duels in een wedstrijd met maximaal 2 goals. Reden genoeg voor OddsBeater om hier de tip van vandaag aan te koppelen. Wij gaan voor minder dan 2,5 doelpunten tijdens Udinese - Napoli. Dit levert je bij Jacks.nl een quotering van 2,00 op.

Check de actuele Serie A odds in onze Oddsvergelijker.

Athletic Bilbao - Real Betis Sevilla

We sluiten deze Donderdag Preview af met de wedstrijd tussen Athletic Bilbao en Real Betis Sevilla. Het betreft de nummer 6 en 7 van La Liga, waarbij de Andalusiërs 2 puntjes meer hebben verzameld dan de Basken. Beide ploegen dromen ervan ooit Champions League voetbal te spelen. Aangezien het andere Sevilla een slecht jaar heeft, hebben beide ploegen dit seizoen de uitgelezen kans om een gooi naar het Miljardenbal te doen. Echter lijkt het erop dat deze strijd vooral tussen Villarreal en Real Sociedad gaat. Wat rest is Europa League voetbal, eveneens een geweldig toernooi. Beide ploegen moeten echter niet te veel punten verliezen, aangezien clubs als Girona, Osasuna en Rayo Vallecano hen in de nek hijgen.

Meer dan 0,5 schoten op doel - Nico Williams

Bij thuisploeg Bilbao spelen er 2 spelers onder de naam Williams: Inaki en Nico. Ondanks dat eerstgenoemde meer goals maakt, laat Nico Williams de laatste weken steevast zien redelijk doelgericht te zijn. Zo schoot hij in elk van zijn laatste 5 duels in de Spaanse La Liga minimaal 1 keer op doel. Wij verwachten dat hij deze lijn vanavond gaat voortzetten. Zeker omdat de 20-jarige aanvallende middenvelder in beeld wil blijven bij La Furia Roja, oftewel de Spaanse nationale ploeg. Meer dan 0,5 schoten op doel van Nico Williams van Athletic Bilbao levert je bij bet365 een quotering van 1,80 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën