De wedstrijd van het seizoen

De wedstrijd van het seizoen

18-03-2023

Vandaag is de dag dat heel Nederland klaar zit voor Ajax - Feyenoord. Zelden kwam de Klassieker op zo’n prettig moment, aangezien het verschil tussen beide ploegen 3 punten bedraagt. Wint Ajax, dan gaat Ajax na lange tijd weer aan kop. Wint Feyenoord, dan kan dit zomaar eens de genadeklap voor de Amsterdammers zijn. Uiteraard duiken wij in de data van deze wedstrijd en geven we je hopelijk dé perfecte wedtips. Gelukkig staan er naast de vaderlandse topper nog een aantal geweldige wedstrijden op het programma. Wat te denken van El Clásico in Spanje, de wedstrijd tussen FC Barcelona en Real Madrid? Tot slot bereiden we je nog voor op Crystal Palace dat op bezoek gaat bij koploper Arsenal. Het belooft hoe dan ook een ongelooflijk mooie voetbaldag te worden!

Pak €350 met slechts €4 inzet

Voordat we beginnen met onze wedtips hebben wij nog een tip die wij niet achterwege kunnen laten. De bookmakers zijn weer als gekken aan het stunten met aanbiedingen voor nieuwe spelers, dus als je nog niet overal een account hebt, dan is dit je kans! In dit artikel lees je hoe je met een schamele inzet van €4 maar liefst €350 kunt verdienen met de Klassieker. Vandaag is jouw geluksdag!

Ajax - Feyenoord

Zowel Ajax als Feyenoord gaan lekker de laatste tijd. Er wordt steevast gewonnen, waardoor we niet anders kunnen stellen dat beide ploegen zeer aan elkaar gewaagd zullen zijn. Ajax won de laatste 7 competitiewedstrijden op rij onder leiding van John Heitinga, terwijl Feyenoord afgelopen donderdag heel Europa liet zien dat je in een achtste finale zomaar 7 doelpunten in een wedstrijd kan maken. Wat dat betreft zijn beide ploegen gewaarschuwd. Het is een lange tijd geleden dat de belangen van de Klassieker zo groot waren. Natuurlijk zijn er na vandaag nog meer dan genoeg wedstrijden te spelen, maar toch kan er vandaag een harde klap worden uitgedeeld. Zet Feyenoord de volgende stap richting het o, zo gewenste kampioenschap? Of boekt Ajax zoals gewoonlijk een thuiszege in de wedstrijd tegen Feyenoord?

Feyenoord verliest niet

Ondanks dat Ajax in eigen huis steevast de baas is tegen Feyenoord, lijkt het dit jaar zomaar eens de andere kant op kunnen vallen. Na de ongekende overwinning op Shakhtar (7-1) zal het vertrouwen bij de Rotterdammers groot zijn. Daarnaast is de ploeg van Arne Slot 18 wedstrijden op rij ongeslagen in de Eredivisie, waaruit blijkt dat Feyenoord bijzonder lastig te verslaan is. Ajax is nog niet heel erg op de proef gesteld en liet tegen Union Berlin zien dat het lek echt nog niet boven is. Om die reden gaan wij voor een wedstrijd, waarin Feyenoord niet verliest. Dit leidt tot een Asian Handicap +0,5 voor Feyenoord en levert je bij Holland Casino een quotering van 2,10 op.

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker.

Doelpunt Steven Bergwijn

De man bij Ajax over wie misschien wel het meest wordt gepraat is Steven Bergwijn. De rappe buitenspeler kende een zeer matige fase, waardoor de media en supporters grote vraagtekens zette bij het prijskaartje van 32 miljoen euro. De laatste weken lijkt Bergwijn echter weer wat meer in vorm te komen. Iets dat zeer goed naar voren kwam tijdens de met 4-2 gewonnen wedstrijd tegen SC Heerenveen van vorige week. Aangezien de quotering voor een doelpunt van Bergwijn vrij hoog ligt, willen we je deze kans zeker niet ontnemen. Zeker omdat Ajax eigenlijk altijd scoort tegen Feyenoord. Een doelpunt van Steven Bergwijn tegen de Rotterdammers levert je bij Unibet een quotering van 3,25 op.

FC Barcelona - Real Madrid

We gaan snel door naar de volgende topper van deze mooie voetbaldag. In Spanje kan FC Barcelona namelijk de genadeklap uitdelen tegen aartsrivaal Real Madrid. Tegen alle verwachtingen in zijn het namelijk de Catalanen die momenteel een voorsprong van 9 punten hebben op de Koninklijke. Real Madrid kent een wisselvallig seizoen en wisselt zeer bijzondere uitslagen in de Champions League af met zeer matige potjes in La Liga. Zo werd Liverpool uitgeschakeld in het Miljardenbal, terwijl er bijvoorbeeld niet werd gewonnen van Real Betis Sevilla. Eerder dit seizoen was FC Barcelona al drie keer te sterk voor Real Madrid. Weet FC Barcelona de voorsprong uit te bouwen naar 12 punten? Of maakt de ploeg van Carlo Ancelotti het seizoen ineens weer razend spannend?

Minder dan 2,5 doelpunten

Wij gaan vandaag voor een wedstrijd met niet al te veel goals. Barça en Real zijn allebei redelijk zuinig wat betreft het maken van doelpunten. Zo eindigden de laatste 4 wedstrijden van FC Barcelona allemaal in 1-0. Ook in 7 van de laatste 9 potjes van Real Madrid in de Spaanse competitie werd er niet meer dan 2 keer gescoord. Om die reden gaan wij voor een wedstrijd met minder dan 2,5 doelpunten. Dit levert je bij Jack's een quotering van 1,98 op.

Check de actuele La Liga odds in onze Oddsvergelijker.

Arsenal - Crystal Palace

We sluiten deze prachtige voetbaldag af met de wedstrijd tussen Arsenal en Crystal Palace. Arsenal werd afgelopen donderdag pijnlijk uitgeschakeld in de Europa League door na penalty's van Sporting Lissabon te winnen. Ondanks deze tegenslag kunnen The Gunners zich nu wel puur en alleen op de Premier League richten. Daarin gaat het Arsenal voor de wind, aangezien de laatste 5 Premier League wedstrijden allemaal werden gewonnen. Crystal Palace zit daarentegen juist in een flinke dip en moet zowaar nog vrezen voor degradatie. De voorsprong op de gevreesde 18e plek bedraagt nog maar 3 punten, waardoor elk puntje extreem waardevol kan zijn. Weet Arsenal zich te herpakken na het midweekse debacle?

Arsenal wint zonder tegendoelpunt

Wij gaan ervan uit dat Arsenal deze wedstrijd eenvoudig naar z’n hand gaat zetten. De ploeg van Mikel Arteta verkeert in uitstekende vorm in de nationale competitie en treft een tegenstander die al 4 wedstrijden op rij niet weet te scoren. Zowel Liverpool, Aston Villa, Manchester City en Brighton & Hove Albion wisten allemaal de ‘0’ te houden tegen Palace, waardoor wij verwachten dat dit Arsenal ook absoluut lukt. Om die reden gaan wij voor Arsenal dat wint zonder tegendoelpunt. Dit levert je bij bet365 een quotering van 1,83 op.

Check de actuele Premier League odds in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën