Een avond bekervoetbal in binnen en buitenland!

Een avond bekervoetbal in binnen en buitenland!

05-02-2024

Feyenoord dat enigszins inloopt op PSV, de top in de Premier League die weer dichter bij elkaar kruipt en Real Madrid dat voorlopig nog geen afstand neemt van Girona. Wat betreft nationale competities zit de spanning er lekker in. Maar hoe zit het met de bekertoernooien? Dat is iets waar we ons vandaag op gaan focussen met wedstrijden in TOTO KNVB-Beker, de DFB-Pokal en de Copa del Rey. Wij behandelen de mooiste duels van de dag en geven je 3 wedtips.

NEC - ADO Den Haag

We beginnen vandaag in de kwartfinale van de Nederlandse TOTO KNVB-Beker waar NEC Nijmegen en ADO Den Haag gaan strijden voor een plek bij de laatste 4. Beide ploegen ondergaan een geweldige fase van het seizoen en presteren eigenlijk beter dan op voorhand werd verwacht. Een plek in de kwartfinale in het bekertoernooi is hier alleen maar een bevestiging van. Welke van de 2 ploegen dendert door en mag blijven dromen van een wedstrijd in De Kuip voor de strijd om de Dennenappel?

​Meer dan 3,5 doelpunten

Wedstrijden van NEC en ADO Den Haag zitten met grote regelmaat vol met doelpunten. Zo vielen er in de laatste 6 duels van de ploeg uit de Hofstad in totaal 22 treffers, een gemiddelde van 3,67 doelpunten per wedstrijd. Wij hebben de indruk dat we een spectaculaire pot mogen verwachten, aangezien beide ploegen redelijk tot goed voetbal spelen. Bovendien eindigden de laatste 2 duels van NEC Nijmegen ook met minimaal 4 treffers. Meer dan 3,5 doelpunten levert je bij LivescoreBet een quotering van 2,50 op.

Check de actuele KNVB-Beker quoteringen nu in onze Oddsverlijker.

Bayer Leverkusen - VfB Stuttgart

In Duitsland staat vandaag de wedstrijd tussen de nummers 1 en 3 van de Bundesliga op het programma. Niet in de Bundesliga, maar in de kwartfinale van de DFB-Pokal. Voor Leverkusen lijkt het de kortste weg naar een prijs. Deze prijs ligt daarnaast redelijk voor de hand, aangezien grootmachten Bayern München, Borussia Dortmund en RB Leipzig allemaal al zijn uitgeschakeld. Bovendien is de ploeg van Xabi Alonso het gehele seizoen nog ongeslagen. Bereikt die Werkself vandaag de halve finale van het Duitse bekertoernooi?

Minder dan 0,5 doelpunten - VfB Stuttgart

Na een zeer magere fase in uitduels, won VfB Stuttgart afgelopen weekend knap met 1-3 op bezoek bij SC Freiburg. Leverkusen won met 0-2 op bezoek bij Darmstadt en liet opnieuw zien over een geweldige achterhoede te beschikken. Niet voor niets was het de 5e keer in 6 wedstrijden dat ze de ‘0’ wisten te houden. Gezien het feit dat Stuttgart zeer wisselvallig presteert in duels op vreemde bodem, verwachten wij dat Leverkusen vandaag opnieuw geen tegendoelpunt hoeft te incasseren. Minder dan 0,5 doelpunten voor VfB Stuttgart levert je bij Unibet een quotering van 2,90 op.

Check de actuele DFB Pokal quoteringen nu in onze Oddsverlijker.

Real Mallorca - Real Sociedad

Waar we in Nederland en Duitsland in de kwartfinale zijn beland, is men in Spanje al een rondje verder. In de eerste van de twee wedstrijden van de halve finale van de Copa del Rey zijn het Real Mallorca en Real Sociedad die een goed resultaat neer willen zetten. Plek 6 in La Liga is momenteel in het bezit van Real Sociedad, terwijl de eilandbewoners van Mallorca het momenteel moeten doen met een 15e plek. De favoriet voor dit tweeluik lijkt daarmee bekend. Maar kunnen de Basken hun favorietenrol ook waar maken?

Meer dan 0,5 schoten op doel - Cyle Larin 

Als we kijken naar de selectie van Real Mallorca, dan ziet iedereen dat de Canadees Cyle Larin een van de sterkhouders is. Hij scoorde de laatste weken meerdere malen en liet vooral in de Copa del Rey zien dat hij een sterk neusje voor de goal heeft. Wij gaan vandaag niet voor een nieuw doelpunt, maar kiezen voor minimaal 1 schot op doel van de oud-speler van onder andere Club Brugge, Besiktas en Orlando City. Meer dan 0,5 schoten op doel van Larin levert je bij bet365 een quotering van 1,83 op.  

Check de actuele Copa del Rey quoteringen nu in onze Oddsverlijker.





logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën