Engels voetbal op Koningsdag

Engels voetbal op Koningsdag

27-04-2023

Zet jij het vandaag flink op het zuipen tijdens Koningsdag? Of wellicht heb je al een kater van afgelopen nacht? Vergeet in ieder geval niet om vanavond in beschonken toestand je favoriete voetbal app te checken, want er wordt gewoon gevoetbald! Reden genoeg om als een dronkenlap op de bank te ploffen, een afzakkertje in te schenken en af te stemmen op Viaplay of Ziggo Sports. In Engeland gaat Manchester United op bezoek bij het stuurloze Tottenham Hotspur en zien we dat het ijzersterke Newcastle United naar Liverpool afreist om Everton te verslaan. In Spanje gaat de mooiste wedstrijd tussen Athletic de Bilbao en Sevilla. Wij vertellen je meer over de vorm van alle ploegen en voorzien jou van wedtips!

Tottenham Hotspur - Manchester United

Tottenham Hotspur kende afgelopen weekend de grootste afgang in jaren. Na een minuut of 20 moest doelman Hugo Lloris al 5(!) keer vissen. Een absolute wanprestatie die de interim-trainer van de Londenaren direct de kop kostte. Harry Kane en consorten lijken Champions League voetbal mis te lopen, aangezien zelfs Aston Villa langszij is gekomen. Manchester United bereikte afgelopen weekend de finale van de FA Cup door Brighton & Hove Albion te verslaan. Daarvoor werden de laatste 3 duels in de Premier League gewonnen, waardoor een plek bij de laatste 4 voor het grijpen ligt. Herpakt Tottenham Hotspur zich vanavond? Of is ook United te sterk?

Draw no bet - Manchester United

Een blinde ziet dat Manchester United er momenteel beter voorstaat dan tegenstander Tottenham Hotspur. De Spurs wonnen maar 2 van de laatste 7 duels in de competitie, terwijl United toch knap 9 punten uit de laatste 3 potjes wist te pakken. Eerder dit seizoen waren The Red Devils in eigen huis met 2-0 te sterk voor Tottenham. Tot slot werden de laatste 2 duels van United bij Tottenham gewonnen door de ploeg van Erik ten Hag. Dit alles lijkt erop te duiden dat Manchester meer kans maakt op winst dan Tottenham. Wij gaan voor een draw no bet voor Manchester United, waarin jij jouw inzet terug krijgt in het geval van een gelijkspel. Een draw no bet voor Manchester United levert je bij Jack’s een quotering van 1,76 op.

Check de actuele Premier League odds in onze Oddsvergelijker.

Everton - Newcastle United

We gaan door naar de wedstrijd tussen 2 ploegen die doorgaans als subtopper worden beschouwd. Dit jaar zijn de rollen compleet anders, aangezien Everton strijdt tegen degradatie. Newcastle daarentegen lijkt af te stevenen op Champions League voetbal. Een perfect voorbeeld van een succesvolle en een minder succesvolle overname. Everton moet punten pakken, aangezien ze op de levensgevaarlijke 18e positie vertoeven. Een overwinning lijkt een lastig verhaal te worden, aangezien The Toffees maar 1 van de laatste 9 duels wonnen. Newcastle haalde afgelopen weekend uit en won met 6-1 van Tottenham Hotspur. Wie trekt er vanavond aan het langste eind?

Meer dan 1,5 schoten op doel - Alexander Isak

Een van de sterspelers van de Premier League is een oud-speler van Willem II. Je leest het goed, Willem II. De Zweedse aanvaller Alexander Isak kent een geweldig seizoen bij Newcastle United en wist 4 keer te scoren in de laatste 4 duels. Daarnaast is het opvallend dat hij in zijn laatste 3 duels telkens twee of meer keer op doel schoot. Zelfs in de 3-0 nederlaag tegen Aston Villa. Om die reden gaan wij voor de doelgerichtheid voor Isak en kiezen we opnieuw voor meer dan 1,5 schoten op doel. Dit levert je bij Unibet een quotering van 2,48 op.

Athletic de Bilbao - Sevilla

We sluiten de Donderdag Preview af met een Spaanse subtopper. Hier gaat nummer 12 Sevilla op bezoek bij nummer 7 Athletic de Bilbao. Deze 12e positie voor de Andalusiërs laat zien dat Sevilla een dramatisch seizoen kent. Ondanks de knappe prestaties in Europa, wil het in La Liga simpelweg niet lukken. Thuisploeg Athletic de Bilbao doet wat van hen mag worden verwacht en stevent af op Europees voetbal. De Basken pakten 13 punten uit de laatste 5 duels, terwijl Sevilla ook steeds beter presteert gezien de 10 punten uit de laatste 4 duels. Welke van deze 2 ploegen in vorm gaat er met de winst vandoor?

Minder dan 2,5 doelpunten

We pakken er even een paar mooie statistieken bij. De laatste 4 onderlinge duels kende nooit meer dan 2 doelpunten. De laatste 3 thuisduels in La Liga van Bilbao kenden nooit meer dan 2 doelpunten. De laatste 3 uitduels van Sevilla kenden nooit meer dan 2 doelpunten. Hierdoor kunnen wij niets anders doen dan wedden op een wedstrijd met maximaal 2 doelpunten. Minder dan 2,5 doelpunten bij Athletic de Bilbao en Sevilla levert je bij bet365 een quotering van 1,80 op.

Check de actuele La Liga odds in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën