Gaan Feyenoord en AZ naar de halve finale?

Gaan Feyenoord en AZ naar de halve finale?

20-04-2023

De 6e plek in de UEFA Coëfficiëntenlijst is definitief binnen, waardoor het Nederlands voetbal een enorme boost heeft gekregen. Toch willen we altijd meer. Feyenoord reist met een 1-0 voorsprong af richting Rome, terwijl AZ Alkmaar een hele goede avond nodig heeft tegen het Belgische Anderlecht. Vorige week werd namelijk met 2-0 verloren in Brussel. Weten Feyenoord en AZ vanavond de halve finale van de Europa League en Conference League te behalen? Naast de Nederlandse ploegen gaat Manchester United op bezoek bij Sevilla. Wint United deze keer wel? Wij bereiden je voor op deze 3 wedstrijden en geven je 3 wedtips.

Pak €250 als Feyenoord doorgaat!

Voordat we beginnen met onze wedtips hebben wij nog een tip die wij niet achterwege kunnen laten. De bookmakers zijn weer als gekken aan het stunten met aanbiedingen voor nieuwe spelers, dus als je nog niet overal een account hebt, dan is dit je kans! In dit artikel lees je hoe je met een schamele inzet van €3 maar liefst €250 kunt verdienen als Feyenoord de halve finale haalt. Vandaag is jouw geluksdag!

AS Roma - Feyenoord

Vorige week won Feyenoord met 1-0 van AS Roma door een doelpunt van Mats Wieffer. Ondanks het feit dat de Romeinen wellicht het betere van het spel hadden, ging de winst hierdoor toch naar de ploeg van Arne Slot. Opvallend genoeg was dit tegen een trainer die juist uitblinkt in het binnenslepen van dit soort overwinningen. Feyenoord reist vanavond zonder supporters af naar Italië. Niet al te lang geleden sloopte een groep hooligans onder andere een fontein, waardoor de burgemeester van Rome het wel welletjes vindt. Wij zijn zeer benieuwd of Feyenoord ook vanavond een resultaat kan behalen tegen de nummer 3 van de Serie A. Gaat Feyenoord door naar de halve finale van de Europa League?

Minder dan 2,5 doelpunten

Wij denken dat we een wedstrijd zonder al te veel doelpunten gaan beleven. AS Roma is niet direct de ploeg die uitblinkt in het maken van een ongekend aantal doelpunten, terwijl Feyenoord dondersgoed weet dat ze het achterin dicht moeten houden. Vorige week ging dit, met af en toe van kunst- en vliegwerk, vrij aardig. Net als in de vorige 2 edities tussen beide ploegen gaan wij dus opnieuw voor een wedstrijd met maximaal 2 goals. Minder dan 2,5 doelpunten levert je bij Jacks.nl een quotering van 1,73 op.

Check de actuele Europa League odds in onze Oddsvergelijker.

AZ Alkmaar - Anderlecht

AZ Alkmaar speelde vorige week een zeer matige wedstrijd tegen Anderlecht. Het op dat moment in vorm verkerende Anderlecht wist met 2-0 te winnen, terwijl de ploeg uit Alkmaar geen enkele keer op doel schoot. Het leek erop alsof de Alkmaarders hun vorm volledig kwijtraakte, waarna zomaar weer met 0-3 werd gewonnen van Fortuna Sittard. Opvallend genoeg ging Anderlecht juist keihard onderuit tegen Genk. Na 6 wedstrijden zonder tegendoelpunt moest doelman Bart Verbruggen zowaar vijf keer vissen. Hierdoor blijft de gevallen grootheid in België nog altijd steken op de 10e positie in de Belgische Jupiler Pro League. Heeft AZ voldoende vertrouwen geput uit de zege op Fortuna? En kunnen ze de achterstand van 2-0 goedmaken?

AZ wint

Wij denken dat AZ de vorm net op tijd heeft hervonden. Daarnaast presteert de ploeg van Pascal Jansen dit jaar uitstekend in eigen huis. Niet voor niets werd nummer 2 van de Serie A, Lazio Roma, niet lang geleden met 2-1 naar huis gestuurd. Wat dat betreft kun je simpel redeneren. Kan je thuis van Lazio winnen? Dan kan je zeker van Anderlecht winnen. Ook al snappen wij dat voetbal niet op die manier in elkaar zit, verwachten wij dat AZ ook de 8e thuiswedstrijd in Europa dit seizoen winnend afsluit. Winst voor AZ Alkmaar levert je bij Circus een quotering van 1,69 op.

Check de actuele Conference League odds in onze Oddsvergelijker.

Sevilla - Manchester United

Het mag ronduit een wonder worden genoemd dat Manchester United vorige week niet van Sevilla wist te winnen. Op Old Trafford stonden The Red Devils lang met 2-0 voor, waarna er in de slotfase ineens 2 eigen doelpunten werden gemaakt. Een hiervan kwam op naam van Tyrell Malacia, die een bal knullig van richting veranderde. Gelukkig voor Erik ten Hag wist United zich goed te herstellen in de Premier League, aangezien de derde plek weer werd heroverd. Sevilla won afgelopen weekend met 2-0 in Valencia. Toch staan ze nog altijd op een dramatische 13e plek in de competitie. Voor Manchester United en de rest van de overgebleven Europa League deelnemers maakt dit waarschijnlijk weinig uit. Sevilla is en blijft een ongekende cupfighter en kan het zomaar weer tot de finale schoppen. Bekeren The Mancunians verder of flikt Sevilla het gewoon weer?

Meer dan 0,5 schoten op doel - Christian Eriksen

Christian Eriksen is afgelopen week weer teruggekeerd in de basis bij Manchester United. Na een vervelende blessure viel de Deen vorige week ook in tijdens de thuiswedstrijden tegen Sevilla. Afgelopen weekend liet hij tegen Nottingham Forest weer zien dat hij niet schroomt het vijandelijke doel onder vuur te nemen. Hij loste in de 70 minuten die hij speelde 3 schoten, waarvan er 1 op doel was. Wij verwachten dat United, zoals altijd, gaat aanvallen en dat keeper Bono van Sevilla het druk zal krijgen. Met minimaal 1 schot tussen de palen van Christian Eriksen. Meer dan 0,5 schoten op doel van Christian Eriksen levert je bij bet365 een quotering van 2,50 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën