Manchester City tegen Arsenal

Manchester City tegen Arsenal

25-04-2023

Eindelijk is het zover, de wedstrijd waar al weken over wordt gesproken: Manchester City - Arsenal. De wedstrijd van het jaar in Engeland tussen de nummer 1 en 2 van het huidige Premier League seizoen. Verstrooit City de hoop van de Arsenal fans? Of kunnen The Gunners stunten in het Etihad Stadium? Een andere grootmacht, Liverpool, neemt het vanavond in Londen op tegen West Ham United. Een mooi avondje Premier League kunnen we concluderen. We sluiten de Woensdag Preview af in La Liga, waarin FC Barcelona op bezoek gaat bij het Madrileense Rayo Vallecano. Natuurlijk geven we je hier 3 mooie wedtips voor.

Manchester City – Arsenal 

Uiteraard beginnen we met Manchester City tegen Arsenal. Vooralsnog is dit de wedstrijd tussen de nummer 2 en 1 van Engeland, ware het niet dat de ploeg uit Manchester momenteel minder verliespunten heeft. Arsenal heeft zichzelf de laatste weken redelijk in de voet geschoten door zeer kostbare punten te verliezen tegen onder andere West Ham United en Southampton. Hierdoor is de ooit zo ruime voorsprong zo goed als weg. Bij verlies tegen City staat Arsenal nog maar 2 voor, terwijl er 2 wedstrijden meer werden gespeeld door de Londenaren. Weet Arsenal een overwinning uit het vuur te slepen? Of wint Manchester City voor de zevende keer op rij in de Premier League? 

Meer dan 3,5 doelpunten 

Wij verwachten vanavond een zinderende topper. Een zinderende topper met veel doelpunten. De wedstrijden van City en Arsenal kennen de laatste tijd veel doelpunten, waaruit blijkt dat het met de aanvallende intenties van beide teams wel snor zit. In de laatste 5 duels vielen er steevast minimaal 4 doelpunten. Ditzelfde resultaat geldt voor de laatste 3 duels van thuisploeg Manchester City. Ook in de onderlinge ontmoeting eerder dit seizoen in de Premier League vielen er 4 goals. Redenen genoeg om vandaag opnieuw voor meer dan 3,5 doelpunten te gaan. Dit levert je bij Unibet een quotering van 2,45 op.  

Check de actuele Premier League odds in onze Oddsvergelijker.

West Ham United – Liverpool

Normaal gesproken strijdt Liverpool nog mee om de titel. Ware het niet dat de landstitel al lang en breed uit zicht is en dat zelfs Champions League voetbal een utopie is. Toch pakte Liverpool 6 punten uit de laatste 2 wedstrijden en is de schandalige 9e plek niet meer in beeld. Tegenstander West Ham United leek lange tijd op degradatie af te steven. Echter gaat het de laatste weken voortvarend, waarbij 10 punten werden gepakt uit de laatste 5 duels. Daarnaast staat The Hammers in de halve finale van de Conference League, waarin de ploeg van David Moyes het opneemt tegen AZ Alkmaar. Welke ploeg ziet de winning mood ten einde komen? 

Doelpunt Mohamed Salah 

Het lichtpuntje bij Liverpool is Mohamed Salah. De Egyptenaar scoort er de laatste weken weer lekker op los en mengt zich steeds meer in het rijtje van legendarische spelers in de Engelse Premier League. Ook in de moeizame 3-2 overwinning op Nottingham Forest van afgelopen week bewees de sterspeler zijn waarde door de winnende binnen te schieten. Dit doelpunt leidde tot zijn 8e doelpunt in de laatste 8 duels, waardoor wij verwachten dat hij het vandaag weer gaat laten zien. Een doelpunt van Mohamed Salah levert je bij bet365 een quotering van 2,50 op. 

Rayo Vallecano - FC Barcelona 

FC Barcelona lijkt een moeizame periode af te hebben gesloten door afgelopen zondag met 1-0 te winnen van Atlético Madrid. Na 3 wedstrijden zonder overwinning leek die vormdip zijn intrede te doen, waarna deze zeer belangrijke wedstrijd toch werd gewonnen. Hierdoor is de voorsprong op nummer 2 Real Madrid 11 punten, waardoor het kampioenschap op de loer ligt. Vandaag gaan de Catalanen op bezoek bij Rayo Vallecano, de ploeg die op een knappe 9e positie bivakkeert. De Madrilenen maken nog kans op Europees voetbal, waardoor ook zij een overwinning goed kunnen gebruiken. Doet Barça het opnieuw? 

Barcelona wint zonder tegendoelpunt 

Waarom zou je een voor de hand liggende weddenschap met hoge odds in godsnaam links laten liggen? Barcelona blinkt dit jaar uit in het binnenhalen van minimale overwinning. Daarbij hield doelman Marc André ter Stegen zijn doel schoon in 76,7% van zijn 30 wedstrijden. Dit ongelooflijke aantal wordt ook de laatste 4 duels weer lekker doorgetrokken, aangezien Elche, Girona, Getafe en Atlético Madrid allemaal niet wisten te scoren tegen FC Barcelona. Wij denken dat het Rayo Vallecano ook niet gaat lukken, waardoor de ploeg van Xavi opnieuw een minimale overwinning boekt. Winst zonder tegendoelpunt voor Barcelona levert je bij bet365 een quotering van 3,00

Check de actuele La Liga odds in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën