Wedtips Real Madrid-Manchester City

Wedtips Real Madrid-Manchester City

09-05-2023

Vandaag draait alles om het fantastische affiche tussen Real Madrid en Manchester City in de halve finale van de UEFA Champions League. Een wedstrijd tussen twee teams die veel voetballiefhebbers waarschijnlijk als finale hadden gezien. Real Madrid won de finale inmiddels 14 keer, terwijl het Manchester City van Pep Guardiola het roemruchte toernooi nog nooit wist te winnen. Wij bereiden je tot in de details voor op deze waanzinnige kraker en geven je een drietal interessante wedtips. Zo ben je perfect voorbereid op het wedden op Real Madrid - Manchester City!

Pak €350 met €4 inzet!

Voordat we beginnen met onze wedtips hebben wij nog een tip die wij niet achterwege kunnen laten. De bookmakers zijn weer als gekken aan het stunten met aanbiedingen voor nieuwe spelers, dus als je nog niet overal een account hebt, dan is dit je kans! In dit artikel lees je hoe je met een schamele inzet van €4 maar liefst €350 kunt verdienen als jij inzet op Real Madrid-Manchester City. Wordt vandaag jouw geluksdag?

Real Madrid, de recordhouder

Zoals gezegd is het voor Real Madrid absoluut bekend terrein, wanneer we spreken over de halve finales van de Champions League. Vorig jaar speelde De Koninklijke namelijk nog een bizarre kraker tegen Chelsea, waarin het ternauwernood de finale wist te bereiken. Dit jaar gaat het een stuk moeizamer voor de Spanjaarden. De Spaanse titel is allang vergeven aan FC Barcelona, terwijl stadsgenoot Atlético Madrid de withemden zomaar passeerde. Hierdoor staat Real op een matige 3e positie in La Liga. Wel werd afgelopen weekend de Copa del Rey gewonnen met behulp van een geweldige Vinicius Junior en Rodrygo. Helpt de ervaring van Madrid hen aan een nieuwe finale?

Manchester City in topvorm

Er staat momenteel geen maat op Manchester City. De regerend landskampioen van Engeland stevent af op een nieuw kampioenschap en staat nog in de finale van de FA Cup. Dit hebben The Citizens voornamelijk te danken aan een waanzinnige vorm met een uitblinkende Erling Braut Haaland. De laatste 10 duels in de Premier League werden gewonnen, terwijl de Noorse superspits 12 keer scoorde in zijn laatste 10 officiële duels. In de Champions League geldt echter maar 1 ding voor de Engelsen. Deze moet en zal gewonnen worden. Zeker omdat de verloren finale tegen Chelsea van 2 jaar geleden nog altijd veel pijn doet in Manchester. Bereikt City de finale ten koste van recordwinnaar Real Madrid?

Asian Handicap +0,5 - Real Madrid

Real Madrid in de Champions League is een klasse apart. Ondanks dat Manchester City momenteel in een veel betere vorm verkeert, kan Real Madrid altijd net een stapje extra zetten in het Miljardenbal. Dit blijkt alleen al uit de 9 overwinningen die Madrid uit de laatste 10 thuisduels in de Champions League behaalde. Ook de laatste editie tussen beide ploegen in Spanje werd gewonnen door de Madrilenen, waardoor wij verwachten dat de ploeg van Carlo Ancelotti er minimaal een gelijkspel uit gaat halen. Een Asian Handicap +0,5 voor Real Madrid levert je bij bet365 een quotering van 1,73 op.

Check de actuele Champions League odds in onze Oddsvergelijker.

Meer dan 0,5 schoten op doel - Ilkay Gündogan

De grote man van Manchester City in de met 2-1 gewonnen wedstrijden tegen Leeds United van afgelopen weekend, was de Duitser Ilkay Gündogan. De kleine middenvelder, tevens aanvoerder van de ploeg, scoorde tweemaal met een fraai geplaatste bal in de benedenhoek. Opvallend genoeg is de ervaren speler van de Engelsen veelvuldig betrokken bij doelgevaar. Reden genoeg voor ons om opnieuw minimaal 1 schot op doel van Gündogan te verwachten. Meer dan 0,5 schoten op doel van Ilkay Gündogan levert je bij Jacks.nl een quotering van 2,20 op.

Check de actuele Champions League odds in onze Oddsvergelijker.

Meer dan 2,5 doelpunten

Als we kijken naar de laatste 5 edities van Real Madrid tegen Manchester City, dan zien we dat er in al deze 5 duels minimaal 3 keer werd gescoord. Sterker nog, het gemiddeld aantal doelpunten tijdens deze laatste 5 duels ligt op 4,4. Wedstrijden waarin Manchester City niet wist te scoren liggen al ver in het verleden, terwijl de droomaanval van Real Madrid ongetwijfeld ook weer goed gaat zijn voor een paar doelpunten. Wij gaan voor meer dan 2,5 doelpunten. Dit levert je bij Circus een quotering van 1,72 op.

Check de actuele Champions League odds in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën