De kampioen van de Premier League in actie

De kampioen van de Premier League in actie

23-05-2023

De werkweek is weer doormidden en dat betekent dat jij vanavond ongetwijfeld zorgeloos op de bank zit voor een avondje buitenlands voetbal. In Engeland zien we de wedstrijd tussen Brighton Hove & Albion en Manchester City, een wedstrijd waar in tegenstelling tot de finale van de Coppa Italia tussen Fiorentina en Inter Milan, niet al te veel op het spel staat. Om de avond compleet te maken kiezen we de mooiste wedstrijd uit La Liga. Wij kiezen voor nummer 2 Atlético Madrid. Zij nemen het op tegen het bijna gedegradeerde Espanyol. Uiteraard geven we je 3 wedtips.

Brighton Hove & Albion - Manchester City  

Het is inmiddels wereldnieuws dat Manchester City opnieuw landskampioen van Engeland is geworden. Door het verlies van Arsenal tegen Nottingham Forest, kroonde The Citizens zich opnieuw tot de beste van Engeland, waardoor ze zichzelf de rest van het seizoen kunnen focussen op de FA Cup en Champions League. Brighton Hove & Albion staat op een zeer verdienstelijke 6e positie en lijkt hier ook te gaan eindigen. Toch is er nog een kleine kans om Liverpool van plek 5 te stoten. Flikt Brighton het weer en verslaan ze opnieuw een topper? 

Meer dan 0,5 schoten op doel - Ilkay Gündogan

De laatste 2 Premier League wedstrijden dat de Duitse middenvelder Ilkay Gündogan in de basis stond, scoorde hij 4 doelpunten. Wij verwachten vandaag opnieuw een belangrijke rol voor de spelmaker, aangezien hij afgelopen weekend tegen Chelsea rust kreeg. Wij gaan voor meer dan 0,5 schoten op doel van Gündogan. Dit levert je bij Unibet een quotering van 2,00 op.  

Fiorentina - Inter Milan

Dat Inter Milan een matig seizoen in de Serie A kent zegt niets over de successen die er wel degelijk zijn geboekt. De ploeg van trainer Inzaghi staat namelijk in de finale van de Coppa Italia en de Champions League. Waar men binnenkort in Istanbul aantreedt tegen Manchester City, staat vandaag de Italiaanse bekerfinale tegen Fiorentina in Stadio Olimpico op het programma. Weet Inter de eerste prijs van het seizoen binnen te halen? Of gaat de eer naar de Conference League finalist uit Firenze? 

Winst Inter Milan 

Als er één ding opvalt aan de laatste resultaten van beide ploegen, dan is het dat Inter Milan een stuk beter presteert in wedstrijden op vreemde bodem. Buiten de magere nederlaag van 3-1 tegen Napoli, waarin Inter een groot aantal spelers spaarde, werden de 5 uitwedstrijden daarvoor allemaal gewonnen zonder ook maar 1 tegendoelpunt te incasseren. Om die reden gaan wij voor een overwinning van de nummer 4 op de nummer 11 van de Serie A, waardoor Inter de bekerfinale wint. Ook omdat Inter 5 van de laatste 7 onderlinge ontmoetingen won. Winst voor Inter levert je bij Holland Casino Online een quotering van 2,05 op.  

Check de actuele Serie A odds in onze Oddsvergelijker.

Espanyol - Atlético Madrid

Atlético Madrid zit in een zeer sterke fase en lijkt op een knappe 2e positie af te stevenen. Deze rangschikking heeft de ploeg van Diego Simeone voor een groot deel te danken aan de 12 overwinningen uit de laatste 15 duels. Daarin was eigenlijk alleen de nederlaag tegen het al gedegradeerde Elche een dramatische uitslag. Vandaag speelt de ploeg van Memphis Depay tegen Espanyol, de ploeg uit Catalonië die op de rand van degradatie bivakkeert. Niet anders dan winst kan de blauw-witten nog helpen.

Meer dan 2,5 doelpunten 

Wij kiezen vandaag voor de weddenschap meer dan 2,5 doelpunten. Dit is doorgaans geen gebruikelijke weddenschap als we het hebben over Atlético Madrid. Echter is dit gezien de 21 doelpunten in de laatste 5 duels dit seizoen wel anders. Dit leidt namelijk tot een gemiddelde van 4,2 doelpunten per wedstrijd. Opvallend genoeg geldt ditzelfde aantal voor Espanyol. Daarom kunnen we vandaag niet om een wedstrijd van minimaal 3 goals heen. Meer dan 2,5 doelpunten levert je bij Unibet een quotering van 1,80 op.  

Check de actuele La Liga odds in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën