Man City op weg naar het kampioenschap

Man City op weg naar het kampioenschap

02-05-2023

Terwijl Nederland wacht op het mogelijke kampioenschap van Feyenoord, wordt er doordeweeks lekker door gevoetbald in de Premier League, Serie A en La Liga. Wij hebben de mooiste wedstrijden van deze woensdag voor je uitgezocht en hebben alles uit de kast gehaald om jou op 3 waardevolle tips te trakteren. Vandaag focussen we ons op Manchester City - West Ham United, Liverpool - Fulham en Atlético Madrid - Cadiz. Ben jij klaar voor een nieuwe dag vol tips?

Manchester City - West Ham United 

We trappen deze Woensdag Preview af met de wedstrijd tussen Premier League koploper Manchester City en West Ham United. City is de laatste weken in ongekende bloedvorm en is nog altijd actief op 3 verschillende podia. Ondanks dat de Champions League waarschijnlijk het meest waardevol is voor The Citizens, willen ze vanzelfsprekend ook het kampioenschap niet aan zich voorbij laten gaan. Vanavond ontvangen ze West Ham United, de nummer 15 van Engeland. De tegenstander van AZ Alkmaar in de halve finale van de Conference League presteert aardig onder hun kunnen, als we de selectie bekijken. Wint City voor de 9e keer op rij in de Premier League? 

Manchester City wint & beide teams scoren 

Dat de ploeg van Pep Guardiola in bloedvorm is spreekt voor zich. Echter lijkt het alsof de verdediging elke wedstrijd minstens 1 keer verslapt, waardoor het houden van de ‘0’ absoluut niet vanzelfsprekend is voor de regerend landskampioen. Om die reden gaan wij voor een wedstrijd waarin beide teams scoren, waarbij City de wedstrijd wel gewoon wint. Zeker omdat West Ham United in elk van de laatste 12 wedstrijden tot scoren kwam. Manchester City wint & Beide teams scoren levert je bij Unibet een quotering van 2,75 op.  

Liverpool – Fulham 

Liverpool weet de laatste weken weer wat winnen is. De laatste 4 potjes eindigden allen in een zege voor The Reds, waardoor ze zowaar weer op een 5e stek staan. Champions League voetbal is zo goed als buiten handbereik, waardoor de huidige positie waarschijnlijk het hoogst haalbare is voor de ploeg van Jurgen Klopp. Tegenstander Fulham kende lange tijd een daverende reeks waarin het op Europees voetbal afstevende. De laatste weken gaat echter minder voor de wind, waardoor The Cottagers zijn afgezakt naar een 10e plek. Een plek die nog steeds meer dan prima is voor de ploeg uit Londen.  

Meer dan 3,5 doelpunten 

Wij gaan net als de laatste weken voor een doelpuntrijke wedstrijd van Liverpool, waarin wij meer dan 3 doelpunten verwachten. In elk van de laatste 4 wedstrijden op Anfield Road vielen er 4 of meer doelpunten. Sterker nog, met een gemiddelde van 5,75 doelpunten per wedstrijd mogen we spreken van een ongekende doelpuntenregen. Wij denken dat deze lijn ook vandaag wordt gevolgd, aangezien Liverpool speelt alsof het niets meer te verliezen heeft. Wij gaan voor meer dan 3,5 doelpunten. Dit levert je bij Circus een quotering van 2,13 op.  

Check de actuele Premier League odds in onze Oddsvergelijker. 

Atlético Madrid – Cadiz 

We sluiten deze Woensdag Preview af met de wedstrijd van het Atletico Madrid van Memphis Depay. De van een blessure herstelde aanvaller deed afgelopen weekend van zich spreken door een prachtig doelpunt te maken, waardoor hij mede verantwoordelijk was voor de 2-5 zege tegen Real Valladolid. Hierdoor lijkt de 3e plek zo goed als zeker voor de Madrilenen. Tegenstander Cadiz staat op een 14e plek en wist afgelopen weekend met 2-1 van Valencia te winnen. Ondanks dat degradatie nog altijd op de loer ligt, moet deze zege voor het nodige vertrouwen hebben gezorgd. Weten ze ook te stunten tegen Atlético Madrid? 

Beide teams scoren – JA 

Wij gaan vanavond vol overtuiging voor een wedstrijd waarin beide teams minimaal 1 doelpunt maken. Dit gebeurde namelijk in de laatste 6 duels die beide ploegen tegen elkaar speelden. Daarbij laat het vaak degelijke Atlético Madrid regelmatig een steek vallen in de achterhoede, waardoor je dus uitslagen als 2-5 krijgt. De 3-2 overwinning van Cadiz op Atletico van eerder dit seizoen zet hier overigens extra kracht bij. Beide teams scoren levert je bij Circus een quotering van 2,26 op.  

Check de actuele La Liga odds in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën