Wint Feyenoord opnieuw?

Wint Feyenoord opnieuw?

07-05-2023

Welkom bij de laatste OddsBeater Preview van deze week. Vandaag blikken we vooruit op Excelsior - Feyenoord, West Ham United - Manchester United en Newcastle United - Arsenal. Een perfecte dag om lekker achterover te leunen en te genieten van het beste binnen- en buitenlandse voetbal. Buiten de drie genoemde wedstrijden staan er namelijk meer dan genoeg wedstrijden in de Serie A en Bundesliga op het programma. Uiteraard check je de hoogste quoteringen dagelijks in onze bijzonder nuttige Oddsvergelijker.

Excelsior - Feyenoord

We trappen af met de Rotterdamse derby tussen Excelsior en Feyenoord. Waar het kampioenschap voor Feyenoord een kwestie van tijd is, moet Excelsior juist enorm vrezen voor degradatie. De Kralingers begonnen het seizoen voortvarend, maar staan momenteel op de levensgevaarlijke 16e plek. Met nog 4 wedstrijden te gaan moeten er punten worden gepakt om niet in de play-offs te belanden. Feyenoord kent een dijk van een seizoen en plaatst zich voor het eerst sinds jaren voor de Champions League. Zet Feyenoord een reuzestap richting het kampioenschap? Of gooit Excelsior voorlopig roet in het eten?

Beide teams scoren - JA

Feyenoord speelt dit seizoen elke ploeg van de mat. Toch incasseert de ploeg van Arne Slot meer tegendoelpunten dan gewenst. Excelsior doet het daarnaast redelijk goed in eigen huis en pakte 7 punten uit de laatste 3 duels. Voor ons reden genoeg om te verwachten dat beide ploegen vandaag op het scorebord verschijnen. Net als in de heenwedstrijd van eerder dit seizoen. Beide teams scoren tijdens Excelsior - Feyenoord levert je bij Jacks.nl een quotering van 1,79 op. 

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker. 

Newcastle United - Arsenal

In Engeland staat vandaag het duel tussen de nummer 3 en 2 op het speelschema. Arsenal lijkt af te stevenen op de tweede plek, waardoor The Gunners eindelijk weer eens Champions League voetbal gaan spelen. Newcastle United kon afgelopen donderdag juichen, aangezien directe concurrent Manchester United afgelopen week in de 99e (!) minuut met 1-0 verloor van Brighton Hove & Albion. Hierdoor behouden The Magpies de 3e plek, waardoor ook zij zo goed als zeker zijn van deelname aan het grootste clubtoernooi van Europa. Zet de ploeg van Sven Botman vandaag een nieuwe stap naar deze topprestatie?

Meer dan 0,5 schoten op doel - Joelinton

Net als vorige week gaan wij voor minimaal 1 schot op doel van de Braziliaan Joelinton. De geblondeerde flankspeler is veelvuldig betrokken bij aanvallen, waarbij hij zowel met de voet als met het hoofd meer dan genoeg doelpogingen onderneemt. Aangezien we een open wedstrijd tussen 2 aanvallende ploegen verwachten, ligt het volgens ons voor de hand dat er opnieuw 1 schot op doel wordt gelost. Meer dan 0,5 schoten op doel van Joelinton levert je bij Circus een quotering van 1,97 op.

Check de actuele Premier League odds in onze Oddsvergelijker.

West Ham United - Manchester United

We sluiten de Zondag Preview af met West Ham United - Manchester United. Laatstgenoemde ploeg kreeg afgelopen week een flinke domper te verwerken, aangezien er in de allerlaatste minuut werd verloren van Brighton. Met een wedstrijd minder gespeeld hebben The Mancunians momenteel een voorsprong van 4 punten op nummer 5 Liverpool, waardoor de ploeg van Erik ten Hag zich eigenlijk geen enkel puntverlies meer kan veroorloven. Voor West Ham United ligt de focus voornamelijk op het voorkomen van degradatie en de aankomende halve finale van de Conference League tegen AZ Alkmaar. Weten The Red Devils de rug te rechten door te winnen van The Hammers?

Minder dan 2,5 doelpunten

Beide ploegen zijn allesbehalve in grootse vorm. Thuisploeg West Ham verloor de laatste 3 competitieduels, terwijl de bezoekers uit Manchester maar 2 van de laatste 8 uitduels wisten te winnen. Beide teams lijken te snakken naar het einde van het seizoen. Gezien de belangen moet er echter nog keihard worden gestreden voor de punten. Wij gaan voor een wedstrijd met weinig goals. Vooral omdat 5 van de laatste 7 duels in een 1-0 overwinning voor een van de ploegen leidde. Minder dan 2,5 doelpunten levert je bij bet365 een quotering van 2,20 op. 

Check de actuele Premier League odds in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën