Drie wedtips voor de KKD, Premier League & Serie A

Drie wedtips voor de KKD, Premier League & Serie A

16-09-2023

Na een weekend vol wervelend voetbal, kijk je waarschijnlijk alleen maar uit naar de wedstrijden van de Nederlandse topclubs in de Champions League, Europa League en Conference League. Voordat Feyenoord morgen aftrapt tegen Celtic, staan er vanavond echter ook nog de nodige potjes op het programma. Wij lichten FC Groningen - Jong PSV, Nottingham Forest - Burnley en Salernitana - Torino. Niet hoogstaand, maar volop kansen om jouw speelsaldo even flink te spekken!

​FC Groningen - Jong PSV

We trappen af met een van de meest interessante potjes in de Keuken Kampioen Divisie. FC Groningen speelt in de eigen Euroborg tegen Jong PSV, oftewel het treffen tussen twee ploegen uit het linkerrijtje van de ranglijst. Groningen begon het seizoen aardig, maar kende een fikse tegenvaller in de nederlaag op bezoek bij Jong FC Utrecht. Vorige week boekten de Noorderlingen echter een keurige 2-0 zege in Oss. Jong PSV won 3 van de 4 duels en doet het hierdoor erg goed in de eerste periode. Weet FC Groningen van de beloftenploeg uit Eindhoven te winnen?

Beide teams scoren - JA 

Wij gaan vandaag voor een wedstrijd waarin beide ploegen op het scorebord komen te staan. FC Groningen lijkt toch de nodige moeite te hebben met de meeste tegenstanders en ging helaas voor hen al eerder onderuit tegen een beloftenploeg. Jong PSV doet het fantastisch en zag de lijn Beide teams scoren - JA waarheid worden in de laatste 3 wedstrijden. Wij gaan voor Beide teams scoren - JA, een weddenschap die je bij bet365 een quotering van 1,73 oplevert.  

Check de actuele Keuken Kampioen Divisie nu in onze Oddsvergelijker.

Nottingham Forest - Burnley

Vanaf het tweede niveau in Nederland is het een kleine stap naar de Engelse Premier League. Hier staat vandaag de wedstrijd tussen Nottingham Forest en Burnley op het programma, een duel tussen twee ploegen van wie wordt verwacht dat ze tegen degradatie gaan strijden. Burnley pakte dit seizoen nog geen enkel punt en staat hierdoor op de laatste plek. De thuisploeg, ook wel The Tricky Trees genoemd, pakte al 6 punten en is hiermee de favoriet van vandaag. Blijven zij op een plekje bij de eerste 10 in de Premier League staan?

Meer dan 0,5 schoten op doel - Lyle Foster

Voor de interlandperiode speelden beide ploegen tegen elkaar in de League Cup, een wedstrijd die in de laatste minuut met 0-1 werd gewonnen door Burnley. In de Premier League gaat het zoals gezegd minder voor de promovendus. Wie wel in vorm is, is Lyle Foster. Hij scoorde in zijn laatste 2 Premier League duels, waardoor wij vandaag minimaal 1 schot op doel van de Zuid-Afrikaan verwachten. Meer dan 0,5 schoten op doel van Lyle Foster levert je bij Unibet een quotering van 1,94 op.

Check de actuele Premier League nu in onze Oddsvergelijker.

Salernitana - Torino

We besluiten deze Maandag Preview in de Italiaanse Serie A. Hierin gaat het Torino van Perr Schuurs op bezoek bij Salernitana. Thuisploeg Salernitana staat op 2 punten na 3 duels, terwijl de ploeg uit Turijn er 4 heeft. Vooral Torino zal vandaag absoluut willen winnen, aangezien ze eindelijk eens aanspraak willen maken op een plek die recht geeft op Europees voetbal. Salernitana, gelegen in het prachtige Salerno, strijdt ongetwijfeld het hele seizoen tegen degradatie, waardoor ook zij de punten goed kunnen gebruiken.

Winst Torino 

Wij gaan vandaag voor een kleine verrassing in de vorm van winst voor Torino. Torino verloor geen van de laatste 4 bezoekjes aan Salerno en kende tot de 4-1 nederlaag op bezoek bij AC Milan een fantastische uitreeks. Er werden namelijk 16 punten gepakt uit 6 duels op vreemde bodem. Wij gaan daarom voor een overwinning van Torino. Dit levert je bij Circus een quotering van 2,24 op. 

Check de actuele Serie A nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën